Lydbøger » Tre sekunder

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tre sekunder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anders Roslund & Börge Hellström

lydbog og e-bog

Introduktion

Tre sekunder er en mørk og nervepirrende kriminalroman, der sætter to forskellige liv op mod hinanden. Problemet er bare, at det er en og samme person, som befinder sig lige i midten af disse to ekstreme poler i livet. I Tre sekunder møder læseren Piet Hoffman, som i flere år har arbejdet undercover for det svenske politi.

Det betyder, at Piet konsekvent lever to separate liv, hvor alting hele tiden er fyldt med risici. Hans elskede kone er den person, der får ham tilbage til virkeligheden, når han vender tilbage fra sit hemmelige liv undercover i Tre sekunder. Nu står han overfor en af de største opgaver, hans karriere nogensinde har budt ham, men han aner stadig ikke, hvem han kan stole på.

Informationer:

Oplæser: Flemming Larsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 17 timer og 13 minutter

Tre sekunder: Handling

Tre sekunder lydbog er historien om Piet Hoffman, og det dobbeltliv han konsekvent skal skifte mellem. På den ene side har han et perfekt liv med sin elskede hustru og deres to sønner. På den anden side lever han et liv i skjul, hver gang han går undercover i sit arbejde som politibetjent for det svenske politi. Hver dag er en risiko, og hver dag kan han miste alt, fordi han er alt for god til sit arbejde i Tre sekunder lydbog gratis.

Hoffman har formået at arbejde sig så højt op på ranglisten undercover, at han er så tæt på toppen af kriminaliteten, som det kan lade sig gøre. Hvilket er årsagen til, at han bliver bedt om at udføre endnu en stor og risikabel opgave i Tre sekunder lydbog. For der er ingen andre end ham, som er i stand til at klare det.

Det har taget Hoffman tre år at få kæmpet sig ind i den polske mafia. Men det er lykkedes ham at arbejde sig vej til toppen, hvorfra han har til hensigt at ødelægge deres store netværk af illegale stoffer inden for Sveriges fængsler. Det bliver en opgave, der kræver, at han skal lade sig fængsle i et af Sveriges mest famøse fængsler, og intet må gå galt i Tre sekunder lydbog gratis.

Men selvfølgelig går det ikke som planlagt, og Hoffman må nu forsøge at stole på en kollega, Ewert Grens, mens de hver for sig og sammen forsøger at trævle det hele op indefra. Men når ingen kan stole på hinanden, komplicerer det en hel del i Tre sekunder lydbog.

Om forfatteren: Anders Roslund & Börge Hellström

Anders Roslund og Börge Hellström er klar med endnu en hæsblæsende kriminalroman. Det er et forfatter-makkerpar, der siges at være den nye svenske duo at holde øje med i krimigenren. Anmeldere spår Roslund og Hellström til at være de uofficielle krimiarvinger til Stieg Larsson og Henning Mankell, når det drejer sig om skandinavisk krimi.

Forfatterparret har planlagt, at serien og Piet Hoffman skal udforme sig i en trilogi, hvor Tre sekunder er den første. Dernæst kommer Tre minutter og til sidst Tre timer. Det er bøger, der er mørke, enormt nervepirrende og mere intens end mange andre krimier, du kan se på TV.