Lydbøger » Tredive dages mørke

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tredive dages mørke Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jenny Lund Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Tredive dages mørke er en samtidsroman, som er skrevet af forfatteren Jenny Lund Madsen.

Jenny Lund Madsen har skrevet adskillelige ungdomsromaner, som hun debuterede med i 2017. Siden 2020 har hun fokuseret mere på at skrive samtidsromaner. Tredive dages mørke er desuden en samtidsroman, og værket har en blandet genre inden for krimi samt komedie. Hun har en kandidatgrad fra UCLA i filmvidenskab samt manuskriptforfatning, og i Danmark har hun medvirket til at skrive kendte programmer såsom Rita og Sjit Happens.

I Tredive dages mørke lydbog introduceres man til forfatteren Hannah. Hun har en skriveblokade, og hun blev udfordret til at skrive et værk på 30 dage. Hun tager til Island for at få inspiration, og overnatter hos Ella. Der går kun få dage, før der sker noget tragisk. Ellas nevø bliver fundet død i vandet. Han har dog en fobi for vand og han kommer aldrig ned mod vandet.

Informationer:

Oplæser: Julie Riis
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 54 minutter

Tredive dages mørke: Handling

Tredive dages mørke er skrevet af den danske forfatter Jenny Lund Madsen. Tredive dages mørke er en roman, som er skrevet i en blandet genre. Genren er nemlig både krimi samt komedie. Jenny Lund Madsen har skrevet en del ungdomsromaner i sit forfatterskab, men i 2020 begyndte hun at ændre retningen for sit forfatterskab. Siden 2020 har hun fokuseret mere på at skrive samtidsromaner. Hun har også skrevet flere manuskripter til danske velkendte shows såsom Bedrag og Rita.

I Tredive dages mørke lydbog introduceres man til Hannah. Hannah er en forfatter, og hun er midt i en skriveblokade. Hun prøver at lindre smerten af sin ensomhed samt sin skriveblokade, ved at hun eksempelvis drikker i rigelige mængder. En dag bliver hun udfordret til at skulle skrive en krimi. Hun har 30 dage til at fuldføre opgaven. Man kan med fordel få Tredive dages mørke lydbog gratis, hvis man vil høre om hun klarer opgaven.

Man hører i Tredive dages mørke lydbog at Hannah er rejst til Island, specifikt er hun rejst til den lille og hyggelige by Húsafjöður. Her får hun inspiration, mens hun bor hos den gæstfrie Ella. Byen er dog ikke så rolig som hun troede. Et par dage efter Hannah ankom i byen, havde de fundet den døde nevø af Ella i vandet. Han hed Thor og han var druknet, hvilket er besynderligt da han havde en fobi for vand.

I Tredive dages mørke lydbog hører man, at nevøen Thor aldrig nærmede sig vandet, selv om hans far var en fisker. Dette satte spørgsmål til hvordan han så var blevet fundet i vandet. Var han ved et uheld tæt på vandkanten, eller foregik der noget tragisk først? Dette spørgsmål kan man få svar på, ved at man lytter til Tredive dages mørke lydbog gratis.

Om forfatteren: Jenny Lund Madsen

Født i år 1983 er Jenny Lund Madsen, og hun er blandt andet en dansk forfatter. Jenny Lund Madsen har opnået en kandidatgrad fra et universitet i USA, specifikt er universitetet placeret i Californien og er kendt med forkortelsen som UCLA. Her studerede hun manuskriptforfatning samt filmvidenskab. Hun videreudviklede sin karriere, ved at hun i 2019 debuterede som dramatiker fra et velkendt dansk teater.

Den amerikanske uddannelse har gavnet hende meget. Hun har eksempelvis her i Danmark skrevet flere manuskripter til velkendte film og serier. Dette har hun gjort siden 2009. Nogle af de mest kendte samt bedst anmeldte film og serier hun har været med til at skrive er Rita og Sjit Happens.

Hun har altså skrevet alt fra komedier til krimi i hendes forfatterskab. Hendes første roman hedder Tredive dages mørke, og er en blanding af både krimi samt komedie.