Lydbøger » Trippet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Trippet Lydbog

4.6/5

Forfatter: Martin Riel

lydbog og e-bog

Introduktion

Ung i 1970’erne har været noget af en tid. Det kan forfatter Martin Riel skrive under på. Med inspiration og autentiske beskrivelser har han forfattet Trippet lydbog, som giver et indblik i hvordan det var at være ung dengang, med et tidstypisk portræt hvor man kommer helt tæt på.
Hippielivet, stoffer og oprør fyldte meget for den unge forfatter og vennernes liv, og i takt med at bogen skrider frem følger man vennegruppen i deres tragiske liv da de kommer på dybere og dybere bund i form at hårdere stofmisbrug.
Baggrunden for “Trippet” kommer af hans tætte venskab med Kim. Riel fortæller selv at Kim var hans bedste ven, og at de ikke bare var venner, da han også flyttede ind hos Kim og hans familie i Farum.

Informationer:

Oplæser: Lars Mikkelsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 59 minutter

Trippet: Handling

Efter Riel flyttede ind hos Kim, blev hverdagen mere farverig og grænsesøgende. De fandt en gruppe unge, som de hurtigt blev en del af. Men over tiden gled tingene stille og roligt fra hinanden.
Over en periode på 3 år mistede de sig selv, hinanden, men de fik til gengæld ar på både krop og sjæl. De faldt ud i hårdere og hårdere stofmisbrug. Jo længere det gik ud, desto flere risici opstod der. I Trippet lydbog, beskriver Riel den dag hvor det hele faldt fra hinanden.
Den dag at Kim mistede livet på Bispebjerg Hospital. Kim døde i en leverkoma, og det satte dybe spor i forfatteren. Derfor valgte han at skrive romanen, for at sige et ordentligt farvel til sin ven. Inden Kims død havde Riel lovet ham, at han ville sige nogle pæne ord til begravelsen.
Men her flere år efter, følte Riel at han havde behov for at sætte flere ord på tabet af sin bedste ven. Herefter kom “Trippet” til, som en hyldest til hans bedste ven.
Ingen navne i romanen er ændret, så man får serveret en barsk beskrivelse af den unge forfatters tanker og relationerne som han havde dengang. Alle historier Riel fortæller i bogen er autentiske, uden dramatisering, hvilket får beretningen til at efterlade dybe spor, da det er en rå fortælling.
Det kan ikke undgås at den ægte og ærlige beretning vil kravle ind under huden på læseren. Mange vil opleve at sidde tilbage med en anden opfattelse af 70’erne, end den de havde da de gik i gang med at læse bogen. Du kan lytte til Trippet lydbog gratis, så alle kan få fornøjelsen af at opleve dette mesterværk.

Om forfatteren: Martin Riel

Forfatteren af Trippet lydbog, Martin Riel, har arbejdet internationalt i musikbranchen, hvor han fungerede som presseagent for diverse pladeselskaber. Udover hans karriere som presseagent, har han skrevet sangtekster til mange musikgrupper hjemme i Danmark.
Han udgav en roman for første gang i 1985, med titlen ÷ G, hvorefter han i 2019-2020 begyndte at udgive bøger til en sci-fi-romanserie. Denne serie er inspireret af spillet World of Warcraft, og har titelen “Fønix Guilden”. Selvom han nu er en succesfuld forfatter, har han aldrig helt forladt lydstudiet. I 1994 stiftede han Serious Radio Business, hvor han producerer både podcast og lydbøger.