Lydbøger » Tritonus

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tritonus Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kjell Westö

lydbog og e-bog

Introduktion

Brander er en mand, der efterhånden har opnået mangt og meget, men alligevel stråler han ikke ligefrem af selvtillid. Nu har han besluttet, at det er på tide med lidt mere ro i sit liv, og dertil har han fået bygget et overdådigt sommerhus, som han døber Casa Tritonus. Tritonus skal være hans tilflugtssted fra hverdagen, hvor der begynder at være flere nedture end opture.

Men i udkanten af samfundet er det ikke så nemt at gemme sig, når der er færre mennesker, og Brander opdager hurtigt, at naboer ikke bare sådan lige forsvinder i Tritonus. 

Da Brander åbner sin verden for musikken, åbner han også sin verden for mere af livet i Tritonus.

Informationer:

Oplæser: Karsten Pharao
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 51 minutter

Tritonus: Handling

Trinotus lydbog er historien om en enkelt mand, som efterhånden er kørt lidt træt i hverdagens trummerum. I et forsøg på at bryde hverdagens rutiner bygger han et sommerhus uden lige langt ude i den finske skærgård. Han døber sommerhuset grandiost til Casa Trinotus, og her planlægger han at kunne bruge mange timer på at koble fra hverdagens lange arbejdstimer. Thomas Branders arbejde bringer ham vidt omkring i verden på den ene arbejdsrejse efter den anden, og han ser frem til at kunne oplade batterierne i fred og ro i Trinotus lydbog gratis.

Brander er begyndt at køre lidt træt i livets mange nedture. Opturene er der efterhånden langt mellem, og det tærer på selvbilledet. Det gælder både på arbejdspladsen og i kærlighedslivet, at tingene går mere og mere ned af bakke i Trinotus lydbog for Brander. Hans håb er derfor, at luftforandringen til skærgårdspladsen kan berolige hans slidte nerver.

Brander indser hurtigt, at med den nysgerrige nabo, som han har fået sig, kommer det ikke til at ske. Freden i Trinotus lydbog gratis bliver sat på prøve med nye naboer, men med nye naboer kommer også nye bekendtskaber. Stik mod Branders egen vilje i Trinotus lydbog opstår der alligevel et venskab omkring musikken. Glæden ved Lindell-musikken bringer Brander tættere på sine naboer, og Branders liv forandrer sig, hver dag han tilbringer i Trinotus. Brander indser dag for dag, at livet på landet ikke er det rette sted at forsøge at gemme sig, men som han kommer tættere på de få indbyggere, er det måske også helt i orden at dele sorg og glæde med hinanden.

Om forfatteren: Kjell Westö

Kjell Westö betragtes som en af de mest læste forfattere i Finland. Han har skrevet flere noveller, essays og digte, som han er blevet særdeles kendt for gennem årene. Han er især glad for at skrive om byen Helsingfors. Tilbage i 1986 debuterede Westö for første gang med en digtsamling, Tango Orange. Siden sin debut har han udgivet en række værker, hvoraf størstedelen er blevet oversat til langt mere end 20 sprog i verden.

Trinotus er hans seneste roman, som tager fat på emnerne fællesskab og ensomhed på en og samme gang. Det er en bog om musik og kunst, og mødet mellem storbyen og de små provinser.