Lydbøger » Troldmanden fra Kreml

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Troldmanden fra Kreml Lydbog

4.5/5

Forfatter: Giuliano da Empoli

lydbog og e-bog

Introduktion

Troldmanden fra Kreml er en lydbog, der er baseret på virkelige hændelser. Hovedpersonen i lydbogen tager nemlig afsæt i Vladimir Putins tidligere rådgiver Vladislav Surkov.

I Troldmanden fra Kreml lydbog kan du høre beretninger fra et liv i Vladimir Putins inderkreds. Lydbogen er et portræt af et sandt magtmenneske, der vil gøre alt for at sidde på tronen.

Du kan høre Troldmanden fra Kreml lydbog gratis og lære om, hvordan Putin har udbygget sin regering samt hvordan han styrer Rusland med hård hånd.

Informationer:

Oplæser: Jon Lange
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 12 minutter

Troldmanden fra Kreml: Handling

Troldmanden fra Kreml er en barsk beretning om Putins magtudøvelse og manipulation af et helt folkefærd.

Lydbogen er fiktion, men er dog baseret på sande hændelser, som Putins tidligere rådgiver Vladislav Surkov har oplevet.

I Troldmanden fra Kreml lydbog optræder Vladislav Surkov som hovedperson under navnet Vadim Baranov. I lydbogen fortæller Vadim Baranov om sin tid og virke i Putins Rusland.

Du vil høre om Putins magttid helt fra slutningen af 1990’erne og indtil 2014, hvor Rusland angreb Krim. Gennem hele fortællingen vil du få et billede af, hvilken mand Putin er.

Når du lytter til Troldmanden fra Kreml lydbog vil du lære, hvordan Putin formåede at få magten. Du vil også høre om, hvordan han udøver sin magt. Det er et barsk portræt, men dog også en vigtig fortælling. Den kan nemlig hjælpe os med at forstå, hvad Putins agenda er i Rusland.

Hvis du har bare den mindste interesse for politik og hvad der foregår i Rusland, bør du høre Troldmanden fra Kreml lydbog gratis.

Troldmanden fra Kreml har vundet flere priser. Dette vidner om, at forfatteren Giuliano da Empoli har formået at skrive en fængende og realistisk beretning om Putin og hans magt over Rusland.

Om forfatteren: Giuliano da Empoli

Troldmanden fra Kreml er skrevet af Giuliano da Empoli.

Giuliano da Empoli er en italiensk og schweizisk politisk forfatter. Derudover er han professor ved Sciences-Po Paris.

Han har ydermere været politisk rådgiver for den tidligere italienske premierminister Matteo Renzi.

Giuliano da Empoli har et dybt kendskab til de politiske mekanismer og har derfor også fungeret som politisk kommentator.

Hvis du lytter til Troldmanden fra Kreml lydbog kan du forvente en velskrevet lydbog, der formår at portrættere et realistisk billede af Vladimir Putin og Rusland.