Lydbøger » Troskyldigheden selv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Troskyldigheden selv Lydbog

4.4/5

Forfatter: Lone Theils

lydbog og e-bog

Introduktion

Ved den danske vestkyst i et sommerhus bliver en britisk kvinde fundet død. Kvinden er druknet i en swimmingpool, men det er ikke umiddelbart til at sige, om det var et uheld eller om der er tale om overlagt mord.

Journalisten Nora Sand går nu i gang med at finde ud af, hvad der egentlig er sket med den britiske kvinde. Hun finder hurtigt ud af, at der er tale om en frygtelig drabssag.

Troskyldigheden selv er den 6. bog i serien om Nora Sand. Du kan høre Troskyldigheden selv lydbog gratis ved at følge vores links her på siden.

Informationer:

Oplæser: Sara Qvist
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 58 minutter

Troskyldigheden selv: Handling

Fortællingen kommer hurtigt i gang, når du lytter til Troskyldigheden selv lydbog. Da den britisk kvinde bliver fundet druknet i en swimmingpool, er det ikke til at vide, hvad der rent faktisk har foregået.

En britisk anklager forsøger at gå ind i sagen for at finde ud af, hvad der helt præcist skete i sommerhuset ved den danske vestkyst. Anklageren bliver dog tvunget til at droppe sagen.

Her kommer journalisten Nora Sand ind i billedet. Hendes nysgerrighed for den druknede kvinde bliver hurtigt stor. Hun graver derfor ned i sagen.

Nora finder hurtigt ud af, at hverken den druknede kvindes kærlige ægtemand, stenrige familie, eller nære veninder ikke har rent mel i posen. Nora dykker dybere ned i sagen og bliver hvirvlet ind i en frygtelig sandhed.

Hun ender med at stå ansigt til ansigt med en farlig morder, der vil gøre alt for at redde sit eget skind.

Du kan lytte til Troskyldigheden selv lydbog gratis og finde ud af, om Nora overlever den skruppelløse morder.

Om forfatteren: Lone Theils

Troskyldigheden selv lydbog er skrevet af forfatteren Lone Theils og oplæst af Sara Qvist.

Lone Theils er journalist og har tidligere arbejdet for Politiken som korrespondent. Hun har førhen boet i London, men er nu bosat i Danmark. Her arbejder hun som freelancejournalist og fuldtidsforfatter.

Derudover er Lone Theils kommentator på TV2.