Lydbøger » Tryg søvn

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tryg søvn Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sine Ditlev Bihlet

lydbog og e-bog

Introduktion

Søvn er en af de mest undervurderede mangler i livet, når man bliver forældre. Det er først, når du står med din syvende kop kaffe, og ikke kan huske hvor bilnøglerne er, at det går op for dig, hvor vigtig din nattesøvn er. Med Tryg søvn kan du komme godt fra start med at finde de gode sovevaner for dig og dit lille barn.

For det handler ikke kun om, at forældrene skal have nok søvn. Tryg søvn tager fat på den svære udfordring det er at sørge for, at alle i familien får en god og tryg nattesøvn. Hvis du har børn i 0-3 års-alderen, kan du roligt regne med, at dette bliver din nye bibel, når det angår nattesøvnen.

Informationer:

Oplæser: Sara Ullner
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 44 minutter

Tryg søvn: Handling

Tryg søvn lydbog er bogen til alle forældre, der har brug for hjælp til at finde tilbage til en rolig nat, hvor alle kan sove trygt og godt. Tryg søvn lydbog gratis giver dig en hjælpende hånd med at få indsigt i barnets søvn som spæd, og med praktiske råd kan du selv gøre en indsats for, at dit barn også får en god nattesøvn. I forlængelse af det kan du også selv få en rolig nattesøvn.

Bogen er skrevet med udgangspunkt i at styrke trygheden og tilknytningen mellem forældre og barn. Dette er kernen af udfordringen, som søvnekspert Stine Ditlev Bihlet tager fat på i Tryg søvn lydbog, når hun med veldokumenterede værktøjer giver dig gode råd til, hvordan du kan hjælpe dit barn til at sove godt.

Med udgangspunkt i sine mange putteritualer fra Søvnplejersken.dk giver Tryg søvn lydbog sin læsere en lang række af gode og konkrete eksempler på, hvordan du selv kan sammensætte et rutineret og trygt putteritual med dine børn. Det handler om at omfavne forudsigeligheden med dine børn, så de bliver trygge ved rammerne. Du kan også finde hjælp og råd til, hvordan du kan håndtere udfordringer, som er opstået i løbet af årene, der har gjort det svært at finde ro om aftenen. Tryg søvn lydbog gratis har også konkrete råd til, hvordan du stille og roligt får dit barn væk fra at drikke mælk om natten, eller hvordan du hjælper dit barn til at blive bedre til at sove i sin barnevogn.

Om forfatteren: Sine Ditlev Bihlet

Stine Ditlev Bihlet har flere års erfaring som søvnekspert, hvor hun arbejder specifikt med børns søvn og sovevaner, og hvordan de kan påvirke en hel familie, hvis der ikke bliver taget hånd om dem fra starten. Tryg søvn er hendes første udgivelse, men du kan også finde meget mere information fra hende på Søvnplejersken.dk. 

Med Tryg søvn giver Bihlet et moderne bud på, hvordan vi skal putte vores børn i trygge rammer og med kærlige metoder, der har til formål at styrke forholdet og nærheden mellem barn og voksen. For derigennem opnår begge en ro, der er med til at give en bedre nattesøvn.