Lydbøger » Tusmørkets tjenere

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tusmørkets tjenere Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dean R. Koontz

lydbog og e-bog

Introduktion

Tusmørkets tjenere er en okkult thriller fra Dean Koontz, der kommer til at give dig gåsehud. Det er en historie om fanatiske mennesker, der ikke holder sig tilbage fra at begå vold i, hvad de tror er fornuftens overbevisning.

Tusmørkets tjenere er også en historie om en mor, der vil gøre alt for at beskytte sin søn fra omverden, der pludselig har udset ham som noget farligt. Tusmørkets tjenere er en historie om, hvordan autoriteter ikke altid er til at stole på eller regne med, og som mor må man selv tage styringen en gang imellem, når desperationen melder sig.

Informationer:

Oplæser: Anne Kjær
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 14 timer og 44 minutter

Tusmørkets tjenere: Handling

Tusmørkets tjenere lydbog starter en helt almindelig dag, hvor Christine er ude og handle ind med sin søn. Da de er på vej hjem, bliver de stoppet på parkeringspladsen ude foran supermarkedet. En ældre dame præsenterer sig som Mother Grace, og før Christine kan nå at reagere, har den gamle dame forsøgt at slå hendes søn, Joey, ihjel i Tusmørkets tjenere lydbog gratis.

Dette mordforsøg skal vise sig blot at være det første af mange, som følger efter dem. Christine finder ud af, at den såkaldte Mother Grace leder den lokale sekt, Tusmørkets Kirke, som pludselig er overbevist om, at Joey er en inkarneret Antikrist. De er overbevist om, at de bliver nødt til at slå ham ihjel for at beskytte alle andre i Tusmørkets tjenere lydbog.

I sin desperation for at beskytte sin søn går Christine til politiet for hjælp og beskyttelse, men så længe der ingen beviser er, kan de ikke hjælpe. Og Mother Grace og resten af sekten er særdeles gode til ikke at efterlade sig beviser for hvert et mordforsøg, de retter mod lille Joey i Tusmørkets tjenere lydbog gratis.

Da hun ikke ved, hvad hun ellers kan gøre, finder Christine en privatdetektiv, som hun ansætter til at beskytte sig selv og sin søn. Som den eneste er han klar til at hjælpe Christine med at beskytte Joey. Men ingen af dem er forberedt på, hvad der venter på dem, eller hvad sekten har planlagt.

Dean Koontz har med Tusmørkets tjenere lydbog skrevet endnu en spændende roman, der blander genrer til stor forvirring og underholdning for læseren.

Om forfatteren: Dean R. Koontz

Dean Koontz har endnu engang skrevet en forrygende historie, der formår at blande flere genrer med henblik på at skrive en historie, der for alvor får dig til at sidde længe oppe og læse til langt ud på natten. Tusmørkets tjenere er en solid kombination af thriller, mysterium og skrækhistorie blandet sammen i en. Sammen med Christine sidder læseren som på nåle efter hvert eneste mordforsøg på hendes eneste søn.

Tusmørkets tjenere er en af Koontz’ tidligste bøger, som faktisk originalt blev udgivet under pseudonym, men som sidenhen er blevet en Koontz-klassiker. Bogen er også blevet filmatiseret til stor glæde for Koontz-fans verden over.