Lydbøger » Twilight

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Twilight Lydbog

4.8/5

Forfatter: Stephenie Meyer

lydbog og e-bog

Introduktion

Twilight er en vampyrhistorie, hvor kærlighed, begær og længsler spiller en kæmpe rolle. Da Bella Swan flytter til Forks, som er en tåget by omringet af kæmpe skove, forventer hun ikke andet end et kedeligt liv og ubegrænsede mængder af regn. Men da hun møder Edward Cullen, sker der forandringer i hendes liv.

Edward bærer på en masse hemmeligheder, hvor en af dem er, at han er en vampyr. Denne éne hemmelighed kunne ende med at koste Bella livet, men de indgår alligevel i et romantisk forhold til hinanden. Edwards slægtningene er til kæmpe fare for hende, men kan deres forhold lykkes alligevel? For at høre mere, kan du lytte til Twilight lydbog.

Informationer:

Oplæser: Karin Rørbech
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 13 timer

Twilight: Handling

De mange hemmeligheder har Edward uden problemer båret på i mange år, specielt hemmeligheden om hans eksistens som vampyr har han haft fuld kontrol over. Men da han møder Bella, og bliver mere og mere fascineret af hende, bliver det sværere for ham at styre sig selv omkring hende. De stærke kræfter han besidder får han sværere og sværere ved at kontrollere, hvilket kan have store konsekvenser for både Bella og deres omgivelser.

Både Edward og Bella føler stor tiltrækning til hinanden, men de skal samtidig balancere mellem begæret og den store fare som Bella er udsat for. For at finde ud af hvad der sker med Bella og Edward, kan du lytte til Twilight lydbog gratis.

Dette er første bind i Twilightserien, og der findes i alt 4. Den blev udgivet i USA tilbage i 2005, hvorefter den fik international succes. Den var bestseller i samtlige lande, og er stadig den dag i dag et kæmpe hit. Det er specielt hos teenagerne at bøgerne har kæmpe succes, da romantik og mystiske fyrer nok er de fleste teenageres drøm.

Men selvom bogen primært læses af teenagere, så skal man ikke tage fejl af den. Bogen er velskrevet, og har et imponerende persongalleri, og der bliver gået i dybden med alle de medvirkende karakterer. Man bliver ikke efterladt som læser, og man ved altid hvem der er hvem, og hvilken personlighed de forskellige personer har. For at høre mere kan du lytte til Twilight lydbog, hvor du kan finde ud af hvordan Bella og Edwards kærlighedsforhold udvikles.

Om forfatteren: Stephenie Meyer

Stephenie Meyer, som er forfatteren bag Twilight, er efter udgivelsen af serien blevet en succesfuld forfatter. Hun har indgået på Time Magazines liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer, så man må sige at hun har opnået en imponerende status. Twilightserien har solgt over 160 millioner eksemplarer, og efter serien blev filmatiseret opnåede den endnu større succes.

Udover livet som forfatter, så har hun en bachelor i engelsk, som hun tog på Brigham Young University. Hendes debut var Twilight, så allerede fra første bind havde serien fart på. Derudover har hun vundet 2 litteraturpriser, som begge blev vundet i 2005.