Lydbøger » Tyndogrig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

#tyndogrig Lydbog

4/5

Forfatter: Ditte Okman

lydbog og e-bog

Introduktion

Tyndogrig er skrevet af Ditte Okman, der bedst er kendt for sine skarpe holdninger som generel mediefigur i Danmark. Med et afsæt i egne, personlige erfaringer får man med Tyndogrig lydbog et indblik i nogle af de fortællinger, som Okman har opsamlet gennem sit liv.

Ditte Okman er kendt som en kvinde, der ikke er bange for at træde nogle over tæerne, og denne stil fortsætter med Tyndogrig. Faktisk går hun med Tyndogrig endnu længere og med endnu skarpere holdninger.

Lyt til Tyndogrig lydbog gratis og hør fortællinger om sex, kærlighed, utroskab, skønhedsidealer og forventninger, der nogle gange kan være meget svære at leve op til.

Informationer:

Oplæser: Hassan Preisler, Jakob Steen Olsen m. fl.
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 46 minutter

#tyndogrig: Handling

I bogen ved navn Tyndogrig tager vi del i den bog, der er skabt af journalisten Ditte Okman. Ditte Okman er en person, der har udviklet et had til personer, som føler sig krænket. Dette had, som hun selv beskriver det, har ført til, at hun altid er klar med en politisk ukorrekt holdning.

De fleste af os kender Ditte Okman fra den første store shitstorm i Danmark, hvor hun var hovedperson. Dette har dog ikke fået hende til at ændre sig som person, og nu er hun altså tilbage med bogen Tyndogrig, hvor hun faktisk tager skridtet længere, end det tidligere var tilfældet.

I Tyndogrig lydbog tager Ditte Okman afsæt i personlige fortællinger og forsøger at brede det ud til et mere generelt niveau. Lyt til Tyndogrig lydbog gratis og få del i fortællinger om emner som kærlighed, sex, parforhold, utroskab, børn på deltid og skønhedsidealer og forventninger, der kan være svære at leve op til.

Forfatteren deler ud af egne personlige fortællinger og er ikke bange for at støde nogen. Faktisk opfordrer hun os andre til at gøre det samme, som hun har gjort i Tyndogrig lydbog. Tag del i spændende fortællinger om Okmans arbejde for blandt andet det politiske parti Venstre og den israelske sikkerhedstjeneste. Følg fortællingerne videre til det journalistiske arbejde for blandt andet Ekstra Bladet.

Tyndogrig har det hele, og du kan læse den som bog eller lytte til den som lydbog. Tyndogrig lydbog er nemlig et godt valg, hvis du føler, at du har for travlt til at læse bogen.

Om forfatteren: Ditte Okman

Ditte Okman er en dansk journalist, der blev født i 1975. Hun er blandt andet kendt som tidligere radiovært på Radio24Syv samt deltager i sæson 4 af Masterchef Danmark. Derudover har hun været ansat på Se og Hør og været pressemedarbejder for det politiske parti Venstre. I skrivende stund er hun tilknyttet som skribent på ’DenFri’, hvilket er et univers for diverse bloggere.

Okman har læst journalistik på RUC og udviklede en drøm om at komme til at afdække Mellemøsten og Israel. Dette resulterede i, at hun flyttede til Israel, hvor hun lærte hebraisk og arbejdede for den israelske sikkerhedstjeneste.

Tyndogrig er det seneste værk på Okmans CV.