Lydbøger » Tyskerungen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tyskerungen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

I Tyskerungen er det et mysterium fra Anden Verdenskrig, der pludselig dukker op fra gemmerne og sætter alt for mange tanker i gang. Da Erica begynder at rydde op i sine forældres ejendele efter deres død for flere år siden, er hun uvidende om det rod, som hun begynder at rykke op i.

For hver detalje Erica graver frem om sin mor, opdager hun en side af moderen, som hun aldrig ville have forestillet sig i Tyskerungen. 

Tyskerungen er ikke en kriminalhistorie i samme stil som de andre, hvor Patrik har haft sag efter sag at opklare. Denne gang er det Erica, der påtager sig rollen som efterforsker, og det er hendes egen familie, som skal under luppen.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 17 timer og 29 minutter

Tyskerungen: Handling

Tyskerungen lydbog begynder, da Erica Falck ikke kan slippe tanken og spørgsmålet om den medalje, hendes mor har gemt fra Anden Verdenskrig. Det er fire år siden, hun fandt medaljen, og den har hjemsøgt hende lige siden med alle de ubesvarede spørgsmål, som hendes mor ikke længere er der til at svare på. Erica fandt medaljen på forældrenes loft, men det anstrengte forhold til moderen holdt altid Erica tilbage i Tyskerungen lydbog gratis fra at spørge ind til den. Men nu hvor begge hendes forældre er borte, hungrer hun efter at finde svar på sine spørgsmål.

Det tog Erica fire år at acceptere forældrenes manglende rolle i hendes liv, før Erica blev klar til at grave i fortiden for at finde de svar, som hun så desperat leder efter. Måske finder hun en årsag til, hvorfor hendes mor altid var så reserveret udadtil, og hvorfor deres forhold led under det i Tyskerungen lydbog.

Det er et passende tidspunkt at begynde, eftersom Patrik skal tilbringe mere tid hjemme med deres barn, nu hvor Ericas barsel er ved at være forbi. Det betyder, at Erica har tid og mulighed, mere end hun har haft før i Tyskerungen lydbog.

For at finde ud af noget mere om den mystiske medalje, opsøger Erica en lokal historielærer, men han kan desværre ikke hjælpe hende. Er der en sammenhæng mellem medaljen og det faktum, at selvsamme historielærer to dage senere bliver myrdet? Vidste han alligevel noget, som han ikke kunne fortælle Erica i Tyskerungen lydbog gratis.

Erica giver ikke sådan op, og på forældrenes gamle loft finder hun moderens dagbøger, som hun side for side begynder at pille fra hinanden i håb om at finde svar.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Med Tyskerungen har Camilla Läckberg skrevet en historisk og spændende krimi-thriller, der for alvor holder dig fanget ved hver eneste side. Tyskerungen er en historie om et liv under Anden Verdenskrig for en ung pige, der traf en række valg, der først senere skulle vise sig at have store konsekvenser. Det er en historie om en fortid, der pludselig begynder at kaste lange skygger over en familie, som først lige er begyndt.

Camilla Läckberg formår gang på gang at skrive en forrygende kriminalhistorie, som alle krimielskere bare må have fingrene i. Det er ingen undtagelse med Tyskerungen, som denne gang trækker tråde gennem historien.