Lydbøger » Tyvenes marked

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tyvenes marked Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Jan Guillou har startet en ny serie, der tager udgangspunkt i Stockholms overklasse, der tror de kan slippe afsted med hvad som helst. Det er en historie om politiarbejde, der konstant spændes ben for af gud og hver mand. Tyvenes marked er en historie om forelskelser, der ikke burde finde sted. Og der er rige folk, der planlægger at blive endnu rigere på bekostning af andre.

Tyvenes marked er den første i serien om inspektøren Ewa Johnsén, der får sin sag for sig med en tilsyneladende simpel sag om tyveknægte. Men det skal vise sig at være langt mere kompliceret end et par unge knægte med lange fingre.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 14 minutter

Tyvenes marked: Handling

Tyvenes marked lydbog begynder lige på og hårdt med en lang række af mærkværdige indbrud, der kun lader til at ramme de nyrige i Stockholm. Tyvene ser ud til bevidst at gå efter overklassen, men derfra har de udsat sig den gruppe, der lige er kommet til pengene. Det bliver op til politiinspektøren, Ewa Johnsén, at sætte efter disse tyveknægte, hvilket lader til at være en nem opgave for ham.

Men som efterforskningen udvikler sig, går det op for Ewa, at det ikke blot er en gruppe simple tyveknægte i Tyvenes marked lydbog gratis.

For hver afhøring og hver detaljeret tekniske undersøgelse de udfører, kommer de tættere og tættere på en mistænkt, som politiet har været på jagt efter alt for længe. Nettet falder pludselig om en økonomisk kriminel person, som har været øverst på politiets liste alt for længe. Imens politiet har travlt med det i Tyvenes marked lydbog, er der ikke umiddelbart nogen, der lægger mærke til, at direktøren Henric Grundell sørger for, at et par ekstra hundrede millioner tilfalder ham.

Ewa har nok at se til i Tyvenes marked lydbog, ikke mindst da han også forelsker sig, som efterforskningen skrider frem. Tyvenes marked lydbog gratis er en klassisk Guillou krimi, som har alt, hvad den skal have for at kunne overvinde læseren til at holde med Ewa, imens han forsøger at gøre livet besværligt for den rige overklasse i Stockholm. Samtidig er der plads til humor og satire, som gør historien endnu mere fornøjelig at læse, især hvis man i forvejen kender til Guillous stil.

Om forfatteren: Jan Guillou

Jan Guillou har efterhånden skrevet en lang række romaner, der spænder over alt lige fra kriminalromaner til historiske familiedramaer. Til fælles for dem alle er spændingen og evnen til at fortælle en god historie, hvilket er grunden til, at Guillou kan blive ved med at fange læserens opmærksomhed.  Tyvenes marked tager fat på de rige overklasser, der tror de kan slippe afsted med hvad som helst – indtil de ikke kan.

Tyvenes marked er den første i serien, der består af tre bøger. Du kan læse videre i Fjenden i os selv og slutte af med Men ikke hvis det gælder din datter.