Lydbøger » Ude skidt, hjemme bedst

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ude skidt, hjemme bedst Lydbog

4.1/5

Forfatter: Nikolaj Stokholm

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du træt af at rejse og skulle lytte til den forfærdelige højtaler i flyvemaskinen, mens du er på vej? Hvis du er træt af at rejse, men alligevel er klar på en familie i Danmark, så har Nikolaj Stokholm med Ude skidt, hjemme bedst skabt en interessant bog til dig.

Ude skidt, hjemme bedst lydbog er også tilgængelig, så du kan tage den med på farten.

Nikolaj Stokholm har nemlig samlet en række gode rejseråd til at holde ferie i Danmark. I Ude skidt, hjemme kan bedst du læse om de opskrifter, som Stokholm har samlet, og det han generelt holder mest af ved at holde ferie i Danmark. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Ude skidt, hjemme bedst lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Nikolaj Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 time og 27 minutter

Ude skidt, hjemme bedst: Handling

Ude skidt, hjemme bedst er navnet på en bog, der er skrevet af Nikolaj Stokholm. De fleste af os kender Nikolaj Stokholm som komiker, men i denne sammenhæng har han altså skrevet en bog. Denne bog tager sit afsæt i, at Stokholm hader at rejse, og han hader alt ved det. Stokholm hader kvaliteten af de forfærdelige højtalere, der findes i flyvemaskiner. Han hader at være i den varme sol og føle sig overophedet, have badebukser på, der konstant klør.

Men når der nu er så meget, som Stokholm hader ved at rejse, så kunne man måske fristes til at spørge om, hvad Stokholm så kan lide. I bogen Ude skidt, hjemme bedst fortæller Stokholm, at det han holder mest af, er at være hjemme i Danmark. Han kan godt lide at begive sig ud i det danske land sammen med familien.

Med Ude skidt, hjemme bedst giver Nikolaj Stokholm dig et indblik i alt det, som han holder af ved Danmark. Ude skidt, hjemme bedst lydbog er oplæst af Nikolaj Stokholm selv.

Følg med i Ude skidt, hjemme bedst lydbog, hvor der er historier fra det Danmark, som Nikolaj Stokholm holder så meget af. I Ude skidt, hjemme bedst har Stokholm nemlig samlet en række gode idéer til, hvordan man kan tilbringe ferien hjemme i Danmark. Hør historier fra pølsevognen og dertilhørende parlør, ture til Tivoli eller andre seværdigheder, eller bliv introduceret til frikadelleopskrifter, som Stokholm holder af.

Lyt til Ude skidt, hjemme bedst lydbog gratis og få del i de gode idéer, som Nikolaj Stokholm har samlet til dig.

Om forfatteren: Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm, der står bag Ude skidt, hjemme bedst, er af de fleste danskere bedst kendt for sit arbejde som standup komiker. Stokholm kom først på den danske scene i 2007, men det var først senere, at han for alvor slog i gennem. Det store gennembrud kom nemlig i 2010, hvor han efter at have deltaget i Comedy Fight Club på TV2 Zulu 4.

Senere har han været vært på programmer som ’Stand-up.dk’, ’Zulu Kvæg-ræs’ samt ’Argh! Det gjorde jeg bare ikk’. Stokholm kendes også fra ’Klipfiskerne’ på TV2, hvor han er en fast deltager. Stokholm modtog Reumertprisen i 2016 og startede sit første oneman show i 2017.