Lydbøger » Uden ekko

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Uden ekko Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Holt

lydbog og e-bog

Introduktion

For sjette gang er Anne Holt tilbage med en krimi om Hanne Wilhelmsen, og de mange sager hun bliver sat på. Uden ekko bliver en forvirret affære for alle involverede, ikke mindst Hanne, som ikke engang har fået styr på sit privatliv i den seneste tid. Hun står på kanten af et liv, som hun ikke kan genkende, samtidig med hun skal forsøge at opklare et mord, hvor resten af politi-staben vakler i blinde uden spor.

Det kan være svært at være betjent i Uden ekko for Hanne, men det gør det ikke nemmere, at hun lader til at være den eneste, der har evnerne til at opklare lige netop denne sag.

Informationer:

Oplæser: Anne Holt
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 6 minutter

Uden ekko: Handling

Uden ekko lydbog vender stærkt tilbage med en Hanne Wilhelmsen, der har behov for hvile og til at finde tilbage til sig selv. Det får hun bare ikke lov til, men sådan er det, når man arbejder for politiet. For gerningsmændene holder heller aldrig ferie. Ikke fordi det kan kaldes ferie, det Hanne vender tilbage fra. Hun har opholdt sig i et kloster i Italien, hvor hun har levet i eksil på godt og ondt. Det har sat sine spor i hendes hjerte og resten af hendes liv i Uden ekko lydbog gratis.

Men det er personlige problemer, som Hanne bliver tvunget til at se bort fra, mens hun endnu engang skal forsøge at hjælpe politiet med en sag i Uden ekko lydbog. Denne gang blev mordofret fundet på politiets egen bagtrappe. Ofret er en kendt personlighed i Oslo, takket være hans restaurant, som er mere end almindeligt populær i Oslo. Brede Ziegler viser sig dog at være mere end blot en restaurantejer, da Hanne og hendes kollegaer for alvor begynder at grave i sagen i Uden ekko lydbog gratis.

Der skal også meget til for, at nogen kan finde på at dræbe Brede Ziegler, som de gjorde. Ikke nok med han blev forgiftet, han blev også stukket i hjertet med en utrolig kostbar, japansk kokkekniv. Det er ikke det mest anvendte mordvåben, men det giver mere at lede efter for Hanne. Og ganske langsomt opdager hun, at Ziegler ikke kun var et kendt ansigt i offentligheden. Under facaden var der ikke rigtig nogen, der kendte ham, og alligevel havde han fjender, der var villige til at ville skaffe ham af vejen i Uden ekko lydbog.

Om forfatteren: Anne Holt

Uden ekko er endnu en medrivende krimifortælling om Hanne Wilhelmsen fra Anne Holt. Serien startede med Blind gudinde i sin tid, og siden da har læseren kunne følge med i udviklingen af Hanne Wilhelmsen, og hvordan det tærer på hende at have det arbejde, som hun har. Derfor er der også et lag mere af personforståelse i Uden ekko, da Wilhelmsen skal forsøge at finde sig selv igen efter at vende hjem fra sit eksil.

Det er en anden form for brutalitet at læse om Hanne, der både føler sig afvist hos sine venner, og samtidig skal hun kæmpe med en kæmpe efterforskning.