Lydbøger » Uden håb

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Uden håb Lydbog

4.7/5

Forfatter: Colleen Hoover

lydbog og e-bog

Introduktion

Uden håb er endnu en forførende og hjerteskærende fortælling om kærlighed fra Colleen Hoover. Uden håb er den første af duologien om Sky og hendes gemte og glemte sandheder. Men allerede i Uden håb kan læseren blive overrasket og revet med af den kærlighed, som Sky finder sammen med Dean.

Kærligheden mellem de to er ikke just opsigtsvækkende, men der er noget mellem dem, som gør, at Sky ikke kan holde sig fra ham – til trods for flere advarsler.

Men forholdet til Dean vækker ikke kun følelser hos dem begge, det vækker også minder hos Sky om en fortid, som hun har kæmpet hele sit liv på at lægge bag sig.

Informationer:

Oplæser: Tina Kruse Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 1 minut

Uden håb: Handling

Sky har levet hele sit liv på en løgn i Uden håb lydbog. Men det er en løgn, hun har sat sammen for at passe på sig selv. Mest fordi sandheden ville ødelægge hende på ny, hvis hun begyndte at acceptere den bare en lille smule. Men hele den tilgang til livet bliver sat på prøve, da Sky møder Dean i Uden håb lydbog gratis.

Skys hverdag bliver vendt på hovedet, da hun begynder ganske langsomt at indlede et forhold til Dean. Et forhold hun ved, hun burde holde på lang afstand, for Dean er alt det, som kun kan være dårligt for hende. Det er i hvert fald, hvad resten af verden konstant forsøger at få hende til at forstå.

For Deans rygte er ikke det pæneste, og han kan være skræmmende i sin måde at være så direkte i Uden håb lydbog. Men det er også det, som Sky er fascineret af. Til trods for sine egne moderate forsøg på at holde Dean på afstand i starten, bliver han en større og større del af Skys liv. Deres forhold vokser samtidig med følelserne mellem dem bliver større og større i Uden håb lydbog gratis.

Da Sky for alvor begynder at lukke Dean ind, bliver det afsløret, at Deans motiver ikke altid var så ærlige, som han påstod. Men er kærligheden mellem dem nok til, at hemmeligheder og sandheder fra fortiden ikke adskiller dem for tid og evighed?

Uden håb lydbog er en ungdomsbog, der tager fat på meget alvorlige emner. Lige som du tror, du læser en sød og romantisk ungdomshistorie, bliver der delt sandheder, og historien tager en helt anden drejning.

Om forfatteren: Colleen Hoover

Colleen Hoover er en af de amerikanske forfattere, som flere læsere efterhånden har på deres liste over forfattere, som du automatisk køber bøger af. Uanset hvor meget eller hvor lidt de kender til deres nye bøger. Colleen Hoover har stort set altid skrevet kærlighedsromaner, men de handler aldrig kun om kærlighed. Alle hendes bøger har langt mere alvorlige emner at behandle også. 

Det er netop denne kombination der gør, at Colleen Hoover flere år i træk har vundet Goodreads Choice Awards i kategorien som årets bedste kærlighedsroman.

I Danmark er langt de fleste af Colleen Hoovers bøger efterhånden også oversat til dansk, og efter du har læst Uden håb, kan du straks gå i gang med efterfølgeren Altid håb, som afslutter Skys historie.