Lydbøger » Uden mandat

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Uden mandat Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bo Lidegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Uden mandat er skrevet af den populære danske historiker ved navn Bo Lidegaard, og med dette værk får vi et unikt indblik i en skikkelse, der har haft stor betydning for det danske diplomati. Dette værk handler nemlig om Henrik Kauffmann, der levede i tidsperioden 1888-1963, og som på mange måder levede et eventyrligt liv.

Giv dig i kast med denne fortælling og hør om, hvordan Kauffmann i 1920’erne var at finde som udsendt diplomat i blandt andet Kina og Fjernøsten. Her fik han for alvor mulighed for at præge Danmarks udenrigspolitik, hvilket han til tider gjorde på måder, som gik over stregen. Hør denne spændende fortælling om en mand, der fik mulighed for at præge historien på helt egen hånd.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 17 timer og 52 minutter

Uden mandat: Handling

Bo Lidegaard giver med Uden mandat et unikt indblik i en af de mest betydningsfulde mennesker inden for dansk diplomati. Uden mandat beskæftiger sig nemlig med Henrik Kauffmann, der levede i tidsperioden 1888-1963. Kauffmann levede ifølge Uden mandat lydbog et eventyrligt liv, men det var på mange måder også et mystisk liv, som han levede.

Lyt til Uden mandat lydbog gratis og hør om, hvordan Kauffmann i 1920’erne huserede i blandt andet Kina og andre dele af Fjernøsten. Her fortælles det i Uden mandat lydbog gratis, at han var udsendt på Danmarks vegne. Her fortælles det i Uden mandat lydbog, at han fik mulighed for at præge den danske udenrigspolitik. Det fortælles nemlig i Uden mandat, at han var hovedperson i USA’s interesse i Grønland.

Lyt til Uden mandat lydbog og følg med i historien, hvor senere blev sendt til afgørende situationer under Anden Verdenskrig. Undervejs i Uden mandat er der fortællinger om, hvordan Kauffmann handlede bag om sin regering og tog muligheden for at præge historien på egen hånd.

Giv dig i kast med Uden mandat og følg denne spændende og personlige fortælling om Henrik Kauffmann. Bogen er en fortælling, der går i dybden med, hvordan det er at være et vigtigt lod på historien vægtskål.

Bo Lidegaard har set udtalt sig om Uden mandat, hvor han fortæller, at Henrik Kauffmann var svær at komme ind på livet af. Lyt til Uden mandat lydbog og få del i dette personlige portræt, som historikeren Bo Lidegaard har skabt på baggrund af det tilgængelige historiske materiale.

Om forfatteren: Bo Lidegaard

Den danske historiker Bo Lidegaard er forfatter til dette værk. Denne forfatter tog en uddannelse fra Københavns Universitet. Senere har han været ansat som chefredaktør på Politiken og har været en del af et departementsråd og ambassadør i Statsministeriet i perioden 2005-2011.

I sit forfatterskab har Bo Lidegaard været nomineret til Årets historiske bog af to omgange. Disse nomineringer skete på baggrund af udgivelsen af ”Kampen om Danmark 1933-1945”, der udkom i 2005, og ”En fortælling om Danmark i det 20. århundrede, som udkom i 2011. I begge tilfælde endte Bo Lidegaard på en fjerdeplads. Udover de to nævnte værker har Lidegaard også udgivet bøger som ”Redningsmænd”, ”Landsmænd” og ”Den højeste pris”.