Lydbøger » Uden varsel

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Uden varsel Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Uden varsel er endnu et værk, som den engelske forfatter Lee Child har skrevet. Dette værk har beriget serien om Jack Reacher, som nu inkluderer næsten 30 adskillige romaner. Forfatteren har for disse romaner om helten Jack Reacher modtaget adskillige litterære priser, og han har modtaget stor ros hos de internationale læsere.

To rivaliserende gangsterbander hærger den navnløse by, som Jack Reacher besøger. De to bander ved dog ikke, at helten er i byen. Selv om han er en veteran, betyder det ikke at han stopper med at forsvare sin nation. En dag sidder han nemlig i en bus, og her møder han en ældre søvnig herre. Dette møde er dog meget usædvanligt.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 3 minutter

Uden varsel: Handling

Den nervepirrende samt fangende roman Uden varsel er en dyster samt neglebidende fortælling om Jack Reacher. Denne krimiroman er det nyeste værk i en serie af romaner omkring Jack Reacher, og det anbefales derfor at lytte til de tidligere værker, da Uden varsel er 24. værk i serien og det kan derfor være svært at få det fulde overblik over hændelsesforløbet.

Man kan med fordel lytte til Uden varsel lydbog gratis, hvor man kommer dybere ned i det skønne samt nervepirrende univers, som forfatteren Lee Child har skabt.

I Uden varsel lydbog hører man igen til den amerikanske helt ved navnet Jack Reacher. Han var tidligere major i USA’s militær, men han er nu en veteran. Dette betyder dog ikke, at han lever et afslappet liv. Han har stadig sit land, som han er i gang med at forsvare. Han er nemlig en superhelt.

Ved at lytte til Uden varsel lydbog hører man, at der i en storby er nogle problemer. I denne storby findes der to rivaliserende gangsterbander, som er i krig om magten. Den ene bande er en gruppe fra Albanien og den anden gruppe er fra Ukraine. Hvordan denne krig dog ender, kan man høre i Uden varsel lydbog gratis.

I Uden varsel lydbog hører man, at de to gangsterbander ikke havde regnet med at møde Jack Reacher i byen. Helten sidder i en bus, og i bussen sidder en ældre sovende herre med en kuvert med penge stikkende ud af lommen. Dette opdager andre passagerer også, men helten stopper enhver fra at stjæle kuverten. Helten tilbyder den ældre herre at følge ham hjem, men han takker nej. Hvorfor mon det?

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child er fød i 1954, og han er en forfatter fra England. Forfatteren er en meget velkendt figur på den internationale litterære scene, og hans forfatterskab består af at han har skrevet adskillige spændingsromaner. Forfatteren er dog mest af alt kendt for at skrive om Jack Reacher, der er en fiktiv helt og en veteran. Uden varsel er et af forfatterens nyere værker inden for serien om Jack Reacher, og værket blev udgivet i 2019.

Forfatteren har for sine spændingsfyldte romaner også modtaget diverse litterære priser. Forfatteren har blandt andet været modtageren af Anthony prisen for hans debutroman, der har den danske titel Falske værdier.