Lydbøger » Udfordringen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Udfordringen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Elle Kennedy

lydbog og e-bog

Introduktion

Læseren bliver endnu engang taget med til Briar U i Udfordringen, hvor nye romantiske spil er under opsejling. Historien i Udfordringen tager udgangspunkt i Taylors festlige udfordring. Taylor er fast besluttet på at klare den udfordring, som ingen regner med, at hun vil kunne gennemføre.

Men i Udfordringen tager Taylor sagen i egen hånd, og hun vælger en langt mere direkte tilgang, end hun ville have turdet i mange andre tilfælde. Hendes forsøg på at forføre Conor ender med at blive starten på noget, hun måske ikke selv var klar til. Og hvad der startede som et spil og en simpel udfordring, kan hurtigt udvikle sig til langt mere end det i Udfordringen.

Informationer:

Oplæser: Mathilde Eusebius & Oliver Due
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 24 minutter

Udfordringen: Handling

I Udfordringen lydbog får Taylor en udfordring, som hun langt fra havde forventet. Men måske er det lige den slags udfordring, hun har brug for i håb om at komme ud af sin skal, som hende den forsigtige pige ingen alligevel lægger mærke til. Det er i hvert fald, hvad Taylor tænker, da hun ender på et college som den stille pige blandt en hel række af højrøstede og opmærksomhedskrævende universitetspiger. 

Taylor er klar til at finde sin plads, der skal være anderledes, end den hun var i før. Derfor accepterer hun udfordringen i at forføre den absolut mest attraktive og ikke mindst uopnåelige fyr på universitet. Conor Edwards er en del af hockeyholdet på Briar U, og ikke mindst tæt på at være fast inventar i sengene på mange andre kollegieværelser end sit eget. Taylor er ikke i tvivl om, at Conor slet ikke vil være interesseret i sådan en som hende. Derfor vælger hun at tage lidt mere direkte metoder i brug i sin forførelse af Conor i Udfordringen lydbog gratis.

I Udfordringen lydbog overrasker Taylor Conner – og måske også sig selv – ved at bede ham kort og kontant om at lade som om, de har et one night stand. Til begge deres overraskelse siger han ja. De ender med at være oppe hele natten – hvor de snakker om alt mellem himmel og jord. Taylor må indse, at der begynder at forme sig et venskab mellem de to i Udfordringen lydbog gratis.

Hvad der sker efterfølgende, havde ingen af dem regnet med. Deres falske one night stand må afværge endnu mere sladder, og den eneste måde de kan det, er ved at starte et ’ægte’ forhold. Så ægte som det kan være, når forholdet kun er til ære for resten af omverden. Sådan startede det, men venskaber har det med at udvikle sig i Udfordringen lydbog.

Om forfatteren: Elle Kennedy

Elle Kennedy har skrevet en lang række af romantiske dramaer, der er i samme stil som Udfordringen. Hun har fundet en formel på romantiske bøger, som de kvindelige læsere elsker og gerne vil have flere af. Siden hun var ganske ung, har Elle Kennedy vidst, at hun skulle være forfatter.

Udfordringen er den fjerde enkeltstående bog i serien om Briar U, der til dato tæller fire bøger. Derudover har hun skrevet serien Off-Campus på indtil videre fem bøger. I Danmark er det indtil videre kun disse serier, der endnu er oversat til dansk, som alle har de stærke heltinder, som Elle Kennedy er fan af, men hvor der også er tilsat en stærk alfahan og lige rigeligt sensuel spænding.