Lydbøger » Udnyttet, voldtaget og solgt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Udnyttet, voldtaget og solgt Lydbog

4.8/5

Forfatter: Jessika Devert & Paulina Bengtsson

lydbog og e-bog

Introduktion

Udnyttet, voldtaget og solgt er historien om den kærlighed, en ung kvinde tror, hun finder på internettet. Det er historien om et liv, der skulle være fyldt med søde ord og kærlige gestusser, men som hurtigt blev til en hverdag præget af frygt og stigende vold. 

Udnyttet, voldtaget og solgt er den sande historie om det liv, Paulina endte med at leve, da hun indledte et forhold til den mand, som hun troede var manden fra hendes drømme. Men som hun endte med at erfare, så viste Jim sig at være langt fra drømmen. Dette er Paulinas historie, men hun er langtfra de eneste kvinder, der kan fortælle en historie som denne.

Informationer:

Oplæser: Kristine Marie Brendstrup
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer og 45 minutter

Udnyttet, voldtaget og solgt: Handling

Udnyttet, voldtaget og solgt lydbog er den sande historie om et forhold, der startede med at blive oplyst af regnbuerne, og der var plads til kærlighed og smukke ord. Det var den perfekte kærlighedshistorie, der havde sit udspring på internettet, og som endte med at forføre den kun 22-årige Paulina.

Hun troede, hun havde mødt sin drømmemand i den unge Jim. Han var forførende, stærk og karismatisk i hver en samtale med Paulina, som hun fortæller i Udnyttet, voldtaget og solgt lydbog gratis. Og Paulina blev forført at tanken om, at Jim også var klar til at starte sin egen familie med hende. Men den smukke kærlighedshistorie udviklede sig hurtigt til et mareridt for Paulina. Hvad der begyndte med kærlige kys og kram, endte ud i en hverdag, hvor Paulina ikke havde andet at se frem til end uendelige trusler, utallige overgreb og en lang række af forstyrrende seksuelle lyster.

Som hun fortæller i Udnyttet, voldtaget og solgt lydbog, levede hun et liv i helvede i de fire måneder, hvor hun var sammen med Jim. Ikke alene tog han sig sine modbydelige friheder med hende, men han solgte hende også som sexslave til andre mænd, der fik lov til at gøre lige, hvad de havde lyst til.

Paulina fortæller videre i Udnyttet, voldtaget og solgt lydbog gratis, at dagene blev værre og værre, og Jims jalousi tog til med stigningerne af trusler uanset, hvad hun gjorde. For Paulina blev det så horribelt, at hun til sidst ikke så en anden løsning end at gøre en ende på det hele. Men Udnyttet, voldtaget og solgt lydbog er også historien om, hvordan Paulina fandt modet og motivationen til at slippe væk fra Jim.

Om forfatteren: Jessika Devert & Paulina Bengtsson

Paulina Bengtson har ikke skrevet noget, før hun er med til at fortælle sin egen historie i Udnyttet, voldtaget og solgt. Det er hendes private historie om, hvordan en graviditet var med til at redde hende fra et liv, der ellers ville have taget livet af hende. Det er mødet med Jim i retten, hvor han også bliver dømt, der giver hende modet til at skrive og fortælle sin historie i Udnyttet, voldtaget og solgt. Det er en dyster og alligevel stærk historie om at finde tilbage til livet.

Medforfatter Jessica Devert har tidligere skrevet Nazitøsen, som også fortæller en skæbnesvanger historie om en ung kvinde og de valg i livet, der kan ende galt.