Lydbøger » Uforløst

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Uforløst Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kelly Rimmer

lydbog og e-bog

Introduktion

Start Up seriens tredje bog Uforløst er endnu en forførende historie om to mennesker, der skal forsøge at finde deres vej i livet, mens de også skal finde frem til hinanden. Uforløst er historien om Jess og Jake, der tidligere har været kærester, men det valgte Jess at gøre en ende på. Indtil den dag Jake vender tilbage til New York og river op i gamle sår.

Nu må Jess og Jake se tilbage på fortiden for at kunne finde svar på fremtiden. Det store spørgsmål i Uforløst er, om det er en fremtid, de skal have sammen.

Som de andre bøger i Start Up serien er Uforløst pakket med stærke følelser og romantik.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Hansen & Nina Marie Birk
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 41 minutter

Uforløst: Handling

Uforløst lydbog er historien om Jess Cohen. Hele sit liv har hun haft styr på alle områder i sit liv, og hun har altid skruet op for charmen med en selvtillid som ingen andre. I kombination med en god rutine for at pleje sit hår, har det blandt andet været med til at lede hende til en vigtig stilling i et større tech startup i New York. Hun har altid været en privat person, og intet eller ingen har før været i stand til at ryste hende i Uforløst lydbog gratis.

Alt det ændrer sig, da hun finder ud af, at hendes ekskæreste, Jake, er vendt tilbage til New York. Jakes tilbagevenden til storbyen er med et mål for øjet. Han vil tale med Jess og få en endegyldig forklaring for deres brud for to år siden, som han stadig ikke kan forstå. Smerten fra bruddet har heller ikke forladt ham endnu i Uforløst lydbog. Jakes mål er at få snakket om tingene, så de begge kan komme videre med deres liv.

Men da han ser Jess igen, begynder følelserne fra år tilbage at stige til vejrs igen i Uforløst lydbog gratis. Da han endelig får et glimt af den person, som Jess holder godt gemt, må Jake indse, at de gamle følelser stadig er der i Uforløst lydbog.

Nu må Jess gøre op med sig selv, hvor meget mere hun skal blive ved med at gemme sig bag en stærk facade, eller om hun skal lade fortiden blive i fortiden, og lukke Jake ind i sin fremtid.

Om forfatteren: Kelly Rimmer

Uforløst er den tredje bog fra Kelly Rimmer i hendes serie Start Up, hvor alle de enkeltstående historier foregår i New York. Det er forførende historier om at finde sig selv med venner som familie, mens man finder ud af sig selv i sine midt 30er samtidig med, at kærligheden spiller en større og større rolle i livet.

Enhver bog af Kelly Rimmer er et frisk pust af romance, og Uforløst er ingen undtagelse. Du behøver ikke at have læst de andre bøger i Start Up-serien, men har du behov for mere romance har hun skrevet en lang række bøger, som både har en snert af historie, og der er altid en smule romance.