Lydbøger » Uglens øje

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Uglens øje Lydbog

4.4/5

Forfatter: Sissel-Jo Gazan

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du var fan af Dinosaurens fjer, som var Sissel-Jo Gazans gennembrudsroman, vil du også elske Uglens øje. Her vender hun tilbage til de karakterer, vi allerede kender og endnu et moralsk dilemma, som er umådeligt svært at finde svar på.

Historien i Uglens øje sætter fokus på flere aspekter af det, de fleste kender fra hverdagens store problemer. Og som i sidste ende alligevel munder ud i et større spørgsmål, som ingen endnu har fundet svaret på. For hvad er egentlig vigtigst? Handler det om at overleve fra dag til dag, eller handler det om at levet sit bedste liv?

Informationer:

Oplæser: Iben Hjejle
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 4 minutter

Uglens øje: Handling

Uglens øje lydbog tager læseren med tilbage til de personer, som vi lærte at kende i Dinosaurens fjer. Læseren kan genstifte bekendtskab med Søren Marhauge, der før i tiden havde en forrygende karriere hos politiet. De tider har ændret sig, og han er nu en midaldrende mand med en ganske besværlig sag, der omhandler et forsvundet barn i Uglens øje lydbog gratis.

Imens kan Sille Bjergager se gladeligt til, mens hendes bror endelig kommer ud af en længere depression. Det er takket være en ny medicin, han er på, som gør ham i stand endelig at have fået sit absolutte drømmejob. Han er nemlig blevet ansat som sommerfugleekspert hos Københavns Universitet i Uglens øje lydbog.

Manden bag den mirakuløse medicin, der har hjulpet Silles bror betydeligt, er Tonny Enggaard. Hele sit liv har han arbejdet hårdt for at nå de mål, han sætter sig, og det gør han konsekvent uden at tænke på omkostningerne.

De tre personer kommer pludselig til at krydse hinandens hverdage, da en enorm skandale truer medicinalverden. Uglens øje lydbog gratis er ikke kun en spændingsroman om at finde sandheden, det er også en roman om at stille spørgsmålstegn ved de folk, der endte med at finde sandheden, men valgte ikke at dele den med andre.

Det er den problematik, de tre må stå overfor, da det går op for dem, at hackerne i Medi Leaks ikke var i stand til at opdage den skandale, der pludselig truer dem alle. Det spørgsmål må de tre nu arbejde sammen om at finde et svar på i Uglens øje lydbog gratis.

Om forfatteren: Sissel-Jo Gazan

Sissel-Jo Gazan debuterede i sin tid med Dinosaurens fjers, hvor hun vakte stor opmærksomhed omkring sin bog på grund af de menneskelige spørgsmål, hun fremsatte. Nu fortsætter hun i samme stil i Uglens øje. Denne gang sætter hun fokus på den glæde, vi har ved livet, og hvor vigtig den er at fastholde midt i korruption og forvirring. Gazan sætter spørgsmålstegn ved, hvad vi betragter som vigtigst; at leve eller overleve?

Gazan har skrevet flere romaner, der gerne skubber lidt til læserens syn på livet. Hun startede med det i Dinosaurens fjer, fortsatte med det i Hvide blomster og nu igen i Uglens øje.