Lydbøger » Ulveblodet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ulveblodet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Susanne Clod Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Ulveblodet er forsættelsen på serien om den unge Arnulf Ulveblod og de forhindringer, han støder på i livet. Siden læseren mødte Arnulf, er han vokset op til en ung mand, og nu har han ansvaret for andre unge mænd. Ulveblodet lydbog er en spændende forsættelse om en ung viking, der endnu engang skal til at forberede sig på kamp.

Serien om Arnulf tager læseren med på en rejse gennem tiden, når vi læser om de vilde vikinger. Her er plads til vildskab og voldelige følelser, når Arnulf skal forsøge at finde sin plads i livet. Dette er den ottende bog i serien om Arnulf.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 18 timer og 43 minutter

Ulveblodet: Handling

Ulveblodet tager for ottende gang læseren med tilbage i tiden. Til en tid hvor vikinger herskede i norden, og hvor vold ikke var overraskende i hverdagen. Det er historien om Arnulf, som læseren mødte for første gang, da han blot var 16 år gammel. Nu er han selv blevet en fuldvoksen mand. Og med den alder kommer der nyt ansvar. I Ulveblodet lydbog gratis kan du høre meget mere om, hvordan Arnulf pludselig må se sig selv som fosterfar. De to sønner til Svend Tveskægs er nu en del af Arnulfs familie.

Arnulf har fået sin egen lille familie. Og de to fostersønner træner han sammen med sin egen søn. De unge mænd trænes til kamp i Ulveblodet lydbog, hvor ingen lader til at blive mætte af vold. Træningen kan i hvert fald ikke holde dem hjemme.

I løbet af sit liv har Arnulf gjort sig bemærket og udøvet den nødvendige vold, der skal til for at kunne kalde sig storkriger. Derfor er han ikke overrasket over at blive inkluderet, da tre jarler begynder at planlægge et vikingetogt. På Tissø jarlsæde bliver de mødt af en jarl Vagn og en jarl Toke, der hver især har store planer for deres vikingetogt.

Du kan høre Ulveblodet lydbog gratis og finde ud af, hvordan Arnulf skal begå sig i disse nye og voldelige omgivelser. For når vovemod bliver til vold og ukontrolleret vildskab, er der intet, der er sikkert længere. Dette kommer læseren til at indse sammen med Arnulf i Ulveblodet lydbog. Ikke mindst når sommeren lurer med uforudsigelige hændelser, og blodet i enhver viking brænder med kamplyst.

Om forfatteren: Susanne Clod Pedersen

Før Susanna Clod Pedersen fik sin debut som forfatterinde, arbejde hun som museumsinspektør. Hun har også en baggrund indenfor store musikkonservatorier. Det var tilbage i 2005, at hun fik udgivet sin første roman om Arnulf af samme navn. Med Ulveblodet tæller serien otte bøger, som hver bliver mere og mere spændende, som vi kan følge Arnulfs opvækst.

Med Ulveblodet og serien om Arnulf er ikke det eneste, hun har skrevet. Hun har også lagt sit navn til to bøger i serien Slægten. Det er bind fem, Klosterbarnet, og seks, Ravnens år. Men selv med andre udgivelser i sin karriere, er det Ulveblodet og serien om Arnulf, der fylder mest i hendes skrivekarriere.