Lydbøger » Ulvens folk

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ulvens folk Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kathleen O’Neal Gear & W. Michael Gear

lydbog og e-bog

Introduktion

Ulvens folk er efterhånden blevet en bestseller, som alle bør læse på et eller andet tidspunkt i deres liv. Ulvens folk er en medrivende historie om en flok mennesker, der vælger at gå mod alle odds i håb om at finde vejen frem til et nyt hjem. Det er historien om de allerførste folk i Nordamerika, inden der overhovedet var indfødte, og hvor iskapper prægede en stor del af landskabet.

Ulvens folk er den første i en serie om de allerførste mennesker, der valgte at bosætte sig i det sneklædte Nordamerika. Du skal ikke lade dig snyde af det forældede coverdesign, for bag forsiden gemmer der sig en historie, der kommer til at sætte sig fast i hukommelsen.

Informationer:

Oplæser: Janek Lesniak
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 21 timer og 18 minutter

Ulvens folk: Handling

Ulvens folk lydbog er historien om nogle af de første mennesker, der i sin tid traf det farlige valg at flytte fra Nordamerika. Det er mere end 12.000 år siden, men historierne har stadig stor betydning for folket i området. Selvom præmissen for Ulvens folk lydbog gratis centrerer sig mest om selve rejsen, er der meget mere i historien blandt de mange mennesker, der skal foretage den farlige rejse.

To af disse interessante mennesker er Dansende ulv og Ravnejæger. Dansende ulv er blevet tvunget ind i et voldeligt ægteskab lang tid før, historien i Ulvens folk lydbog gratis begynder. Men nu lever hun i eksil, og er tvunget til at finde ud af at overleve på helt andre vilkår. Stik mod alle odds bliver hun faktisk en fænomenal jæger, og med tiden får hun sammensat sin egen stamme, hvor hun tager rollen som overhoved.

Ravnejæger fødes ind i en verden af lidelser. Han kan intet gøre mod de kræfter, der truer med at udrydde hans folk. Som en ung mand, der styres af sin vrede, er der kun en ting, han kan styre sin vrede ud i ; krig. Det er på grund af Ravnejæger, at krigen mellem folkene udbryder og visse stammer må se sig nødsaget til at flygte over isen i Ulvens folk lydbog gratis.

Ulvens folk lydbog skal ikke kun læses for den livsændrende rejse, som folket bevæger sig ud på. Den skal i den grad læses for de mennesker, der udvikler sig og lærer meget mere om livet.

Om forfatteren: Kathleen O'Neal Gear & W. Michael Gear

Forfatter og ægteparret Kathleen O’Neal og Michael Gear har sammen skrevet den episke serie om urfolket i Nordamerika. Ulvens folk er den første i serien, som i alt består af seks bøger (oversat til dansk), der hver tackler et af naturens elementer.

Ægteparret har en baggrund som arkæologer, hvilket også har været med til at inspirere til deres forfatterkarriere. På engelsk dækker serien om de oprindelige amerikanere hele 26 bøger, hvor den sidste blev udgivet i 2020. Dog er der ikke nogen konkret og direkte sammenhæng mellem alle 26 bøger. Det er nærmere en række bøger fra samme forfatterpar, der har valgt at samle dem under samme tema.