Lydbøger » Ulvesommer

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ulvesommer Lydbog

4.2/5

Forfatter: Hans Rosenfeldt

lydbog og e-bog

Introduktion

Den tankevækkende krimiroman Ulvesommer er skrevet af den populære svenske forfatter ved navnet Hans Rosenfeldt. Hans Rosenfeldt har skrevet adskillige spændende romaner, men han er specielt kendt for at have skrevet manuskripterne bag en række serier. Han har eksempelvis været med til at skrive manuskripterne bag Marcella og The Bridge.

I en yderst stille og rolig skov nær en mindre by, bliver der nu fundet noget besynderligt, som formår at ændre på hele lokalsamfundet. En ulv bliver fundet død, men der er i ulvens mave blevet fundet noget bizart samt blodigt. Men hvorfor var det i ulvens mave? Dette prøver politiet samt Hannah Wester at få svaret på.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 11 minutter

Ulvesommer: Handling

Hans Rosenfeldts roman Ulvesommer er begyndelsen på en serie af romaner, der er fyldt med spændende samt dystre True Crime sager, der i sin tid har formået at chokere adskillige vidner samt seere og læsere. Ved at læse Ulvesommer kommer man som læser helt tæt på de skæbnesvangre sager, og man kommer ikke forbi en eneste detalje gennem denne uhyggelige rejse. Lyt med fordel til Ulvesommer lydbog gratis.

Man placeres i Ulvesommer lydbog nær Finland, hvor der er dukket en ny sag op nær en skov lidt uden for Haparanda. I Ulvesommer lydbog introduceres man også for den centrale figur ved navnet Hannah Wester. Hannah Wester er sammen med politiet i gang med at efterforske den yderst bizarre sag, der har fanget alle medier samt lokale borgeres opmærksomhed.

I Ulvesommer lydbog hører man, at der bliver fundet en død ulv midt i skoven. Det besynderlige er dog, at der bliver fundet noget yderst tankevækkende i dens mave. Der bliver fundet et dødt menneskes lig i ulvens mave. Det kan ses at den afdøde har overlevet en voldelig samt blodig episode, inden han nu var blevet fundet i ulvens mave. Hvordan mon offeret havnede der? Dette er hvad politiet samt Hannah Wester prøver at finde ud af.

Politiet samt Hannahs Task Force prøver at finde svar, inden tiden løber ud, og inden andre interesserede kræfter får indflydelse på sagen. Fundet af ulven er dog blot begyndelsen. I den ellers lille by begynder nu en række besynderlige hændelser at dukke op. Nogle hændelser så dystre og bemærkelsesværdige, at selv Hannah og politiet efterlades i chok.

Om forfatteren: Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt er født i Sverige midt i 1960’erne, og han er en meget velkendt svensk forfatter. Forfatteren har formået at vinde sig god vej frem mod den internationale litterære scene.

Forfatterens værker er nemlig blevet oversat til adskillige sprog, og udgivet i diverse lande. Eksempelvis har han udgivet True Crime romanen Ulvesommer, der har modtaget meget ros fra både anmeldere samt læsere. Hvis man gerne vil høre om denne krimiserie, så kan man lytte til Ulvesommer lydbog gratis.

Forfatteren har skrevet adskillige manuskripter til både film samt serier. Han har eksempelvis været med til at skrive manuskripterne til nogle svenske Tv-serier, men han har også skabt den velkendte nordiske serie The Bridge. Han har også været med til at producere serien Marcella, der er blevet fremvist på Netflix.