Lydbøger » Ulykkesfuglen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ulykkesfuglen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

I den lille by Fjälbacka begynder sladderen at flyde frit, så snart de vildt kendte reality stjerner fra det nuværende realityprogram indtager byen. Ulykkesfuglen tager læseren med tilbage til Hanna Kruse og hendes arbejde, som hun ikke rigtig kan finde tid til at tage fri fra. Især ikke da en tragisk ulykke begynder at kæde sig sammen med reality stjernernes indtog i byen.

Ulykkesfuglen er den fjerde bog i serien fra Camilla Läckberg, der for alvor har gjort det klart, at hun ved, hvad hun laver, når hun skriver denne slags krimier. Hvis du allerede har læst de tre første i Fjälbacka-serien, bør du ikke snyde dig selv for den fjerde i serien.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 28 minutter

Ulykkesfuglen: Handling

Ulykkesfuglen lydbog begynder i det smukke forår i Fjälbacka. Byen er normalt ikke så omdiskuteret, som den kommer til at være denne sommer. Det kan de takke reality-tv-programmet, Fucking Tanum, og de deltagere for, som vælger at tilbringe sommeren i byen. For uanset hvor de bevæger sig hen, følger sladderen med dem. Og med sladder kommer der unægtelig konflikter i Ulykkesfuglen lydbog gratis.

Beboerne i den lille by må se deres by vendt næsten på hovedet, mens hele landets medier har deres linser vendt mod dem den ene dag efter den anden. Imens kan Hanna Kruse se frem til sin første arbejdsdag på politistationen. Hvad hun havde håbet skulle være en rolig første dag, ændrer sig brat med et enkelt telefonopkald. Der er sket en voldsom bilulykke i Ulykkesfuglen lydbog gratis.

Sammen med sin kollega Patrik, tager Hanna ud til ulykkesstedet, som stinker af alkohol. Det tager dem ikke lang tid at fastslå årsagen til ulykken, men Patrik er alligevel skeptisk omkring omstændighederne. Da retsmedicineren efterfølgende fastslår ofrets dødsårsag, viser det sig, at Patrik havde ret i sin mistanke. Det kvindelige offer døde ikke i bilulykken i Ulykkesfuglen lydbog, men under svært mistænkelige omstændigheder.

Mens Hanna og Patrik forsøger at finde svar i den mystiske bilulykke, bliver der mere og mere ballade i byen som følge af de mange reality-stjerner, og deres evige udskejelser. For hver ny skandale de forårsager, vækkes mediernes nysgerrighed på ny, og Patrik og Hanna står pludselig overfor deres største udfordring i deres karriere i Ulykkesfuglen lydbog.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Med Ulykkesfuglen har forfatter Camilla Läckberg for alvor slået sin plads fast i den svenske krimigenre. Hun havde et solidt hold om den før, men nu kan det mærkes, at hun ikke har i sinde at give slip. Läckbergs kriminalromaner er populære i mange andre lande end bare Sverige, hvor de har solgt for mere end 2 millioner eksemplarer. Uden For Sverige kan 18 andre lande nyde godt af det drama, som Läckberg formår at udtænke.

Alene i Danmark har Läckbergs bøger solgt mere end 500.000 eksemplarer. Ulykkesfuglen er den fjerde i serien, som begyndte med Isprinsessen, der blev efterfulgt af Prædikanten og dernæst Stenhuggeren.