Lydbøger » Unåde

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Unåde Lydbog

4.1/5

Forfatter: Brian Sandberg

lydbog og e-bog

Introduktion

En julidag i 2017 sætter Hells Angels Brian Sandberg i stævne. Han bliver sat i bad standing fra den ene dag til den anden. Han mærker nu selv, hvordan det er at være i ingenmandsland, hvor han selv har sendt mange medlemmer hen i sin tid som toprocker.

I Unåde lydbog kan du høre om, hvad Brian Sandberg gør, når rygdækningen er forsvundet efter han er blevet brændemærket for livet. Kan han ryste sine gamle vaner af sig og finde en udvej, eller er han for evigt fanget i miljøet?

Du kan lytte til Unåde lydbog gratis og finde ud af, hvordan Brian Sandbergs historie udfolder sig.

Informationer:

Oplæser: Ken Vedsegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 33 minutter

Unåde: Handling

Unåde lydbog er en fortælling om den tidligere rocker i Hells Angels og Bandidos, Brian Sandberg. Fortællingen er en insider beretning om livet i rockermiljøet. Du har sikkert hørt om, at man som rocker ikke har mange steder at se hen, hvis man først er blevet dømt ude. Så, hvordan klarede Brian Sandberg sig igennem sin tid i ingenmandsland?

Brian Sandberg fortæller om, hvor svært det er at komme ud af miljøet og ryste gamle vaner af sig. Det er langt nemmere at lade sig friste af miljøet end at komme ud af det. Når man har været vant til hurtige penge, kokain og vold, er det nemlig svært at lægge dette bag sig. Men hvad gør Brian, når hans samvittighed begynder at indhente ham?

I Unåde lydbog vil du også høre utrolige historier fra tiden, hvor Brian Sandberg var inde i varmen i rockermiljøet. Her var han blandt andet bodyguard på Tenerife for en britisk gangster. Derudover afslører Brian også sandheden om arbejdet som personlig sikkerhedsvagt for Stein Bagger.

Fortællingen handler i høj grad om bagsiden af det broderskab, der er mellem rockere. Brian har selv været tæt på at blive slået ihjel af fjender hele tre gange. Han har dog ikke rigtigt frygtet for sit liv før han opdager et blødende modermærke under en overstreget Hells Angels tatovering, som viser sig at være kræft.

Om forfatteren: Brian Sandberg

Bogen Unåde – Mit Liv i Bad Standing er en biografi skrevet af Brian Sandberg. Brian er tidligere kendt under navne som Jetset-rockeren og Gucci-rockeren. Han har været et fremtrædende medlem i rockergruppen Hells Angels.

I 2012 forlader han rockergruppen og bliver medlem af den rivaliserende gruppe, Bandidos. Efter et par år bliver han smidt ud af gruppen og ender i bad standing.

Ved at høre Unåde lydbog gratis kan du lære en hel del mere om Brian Sandberg og det danske rockermiljø.