Lydbøger » Under bjælken

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Under bjælken Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jens Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Under bjælken er skrevet af den danske forfatter samt skribent ved navnet Jens Andersen. Forfatteren er kendt for at skrive unikke, fangende samt dybdegående biografier af danske ikoner. Forfatteren har skrevet biografier af både royale såsom dronningen og kronprinsen, men også kendte danske forfattere.

I Under bjælken lydbog hører man gennem otte forskellige kapitler, hvordan kronprins Frederiks liv har udviklet sig. I lydbogen kommer læseren helt tæt på den rejse, som kronprinsen har været på. Fra han var en lille dreng som blev født på Rigshospitalet, til at han blev en del af Frømandskorpset, men også hvordan han i dag er en sportsmand og familiefar, der forbereder sig på at være Danmarks kommende konge.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 1 minut

Under bjælken: Handling

Den danske forfatter Jens Andersen har skrevet biografien Under bjælken, som du ikke vil gå glip af. Du kan lytte til Under bjælken lydbog gratis, og få et unikt indblik ind i livet som en royal person. Under bjælken er nemlig en biografi af kronprins Frederik.

I Under bjælken lydbog hører man ikke en simpel og overfladisk biografi af kronprinsen. I Under bjælken lydbog kommer læseren helt tæt på kronprinsens liv, fra hans fødsel på Rigshospitalet og frem til hans ægteskab med kronprinsessen og deres børn.

Under bjælken er delt op i otte kapitler som repræsenterer forskellige stadier i hans liv. Eksempelvis er første kapitel omkring hans barndom som en lille dreng i den royale familie, men også kapitler omkring hans tid i Frømandskorpset og som familiefar findes i lydbogen.

Ved at lytte til Under bjælken lydbog får man et unikt billede af Danmarks kommende konge, og det usædvanlige liv han har. Blot 18 måneder fulgte forfatteren kronprinsen, og herfra fik han et lille indblik i det ellers begivenhedsrige liv kronprinsen har.

Man kan med fordel lytte til Under bjælken lydbog gratis, hvor du får en fortælling om kronprins Frederik, som er fortalt gennem de forskellige interviews og begivenheder, som han har deltaget i, og de forskellige optegnelser forfatteren har gjort sig. Der er i værket benyttet fortællinger samt optegnelser fra hans forældre, kronprinsens hustru, hans venner, den tidligere hofchef for kongefamilien samt kronprinsparret fra Norge.

Bogen garanterer et unikt billede ind i kronprinsens udvikling, fra at være en lille genert dreng, til at være en rebelsk teenager, til at han var i Frøkorpset og nu værende en sportsmand samt familiefar til fire.

Om forfatteren: Jens Andersen

Jens Andersen er født i midten af 1950’erne, og han er en dansk forfatter samt skribent. Forfatteren er kendt for at skrive biografier, og han har skrevet diverse biografier af kendte danske figurer. Han har skrevet biografier af velkendte ikoner i dansk historie, både på den litterære scene, men også i form af royale. Han har eksempelvis skrevet Under bjælken, hvilket er en biografi af den danske kronprins ved navnet Frederik.

Forfatteren formår at skrive fangende samt detaljerende biografier, som giver læseren et helt nyt samt dybt indblik ind i hovedpersonens liv. Han har eksempelvis skrevet værker om Tove Ditlevsen, Dronning Margrethe 2. og kronprinsen.