Lydbøger » Under nattens stjerner

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Under nattens stjerner Lydbog

4.1/5

Forfatter: Marcia Willett

lydbog og e-bog

Introduktion

Under nattens stjerner er en rørende fortælling om venskab, og hvordan venskaber kan bestå selv på tværs af flere år og afsavn. Det er historien om Leo og Alice, der har været venner, så længe de begge kan huske. Deres venskab var som sat i sten indtil den dag, hvor det ikke længere var.

Under nattens stjerner er en historie om at finde tilbage til et liv, der på en og samme tid ikke har ændret sig, men alligevel er langt fra det samme. Under nattens stjerner er en historie om mennesker, og de forhold vi kan danne, som formår at bestå gennem mange år.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 58 minutter

Under nattens stjerner: Handling

Under nattens stjerner lydbog handler om Leo og Alice. De to har været venner, siden de var helt små, og i mange år kan de ikke forestille sig andet. De tænker begge to på, at de skal tilbringe deres liv sammen ved den strand i Devon, hvor de altid er kommet for at kigge på stjerner. Den fremtidsudsigt forsvinder dog med tidevandet en nat, hvor Alice afslører en hemmelighed til Leo i Under nattens stjerner lydbog gratis. Under stjernernes skær fortæller hun ham en hemmelighed, som ingen på noget tidspunkt må opdage.

Af samme grund rejser Alice fra byen i Under nattens stjerner lydbog. Leo bliver ladt alene tilbage, og han kan kun vælge at fortsætte sit liv. Det bliver bare uden Alice. Selvom han ikke kunne forestille sig det i starten, får han alligevel opbygget sig et liv med sin familie og sine venner, som han i bund og grund er ret tilfreds med. Men det er konstant som om, at der er noget, der mangler. Eller nogen der mangler. Den fornemmelse dukker op hos ham flere gange i løbet af årene i Under nattens stjerner lydbog gratis.

Han er derfor heller ikke lang tid om at skrive et rungende bekræftende ’Ja’ tilbage til Alice, da hun efter mange år skriver og spørger, om hun kan komme hjem i Under nattens stjerner lydbog. Leo begynder nu at spekulere over, om deres venskab stadig kan genoplives efter så mange år. Og hvordan skal han håndtere den hemmelighed, hun fortalte ham under stjernerne for flere år siden?

Om forfatteren: Marcia Willett

Marcia Willett startede sin karriere som forfatter forholdsvis sent. Hun var 50 år gammel, da hun skrev sin første roman, men siden da er det blevet til langt mere end 20 forskellige romaner, som er blevet udgivet i mere end 15 forskellige lande i verden.

Under nattens stjerner er en selvstændig og smuk roman om venskaber, som Willet har skrevet med en forkærlighed for Devon, hvor hun selv bor. 

Før Willet blev forfatter var det hendes store drøm at blive balletdanser, men fysikken var ikke med hende på det punkt, og hun vendte derfor sin kærlighed til litteraturen i stedet for.