Lydbøger » Underdanmarks jægersoldater

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Underdanmarks jægersoldater Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mikael R. Lindholm, Lisbeth Zornig Andersen & Lotus Maria Turèll

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Underdanmarks jægersoldater er skrevet af de tre danske forfattere Mikael Lindholm, Lisbeth Zornig Andersen og Lotus Turéll. De har i fællesskab skrevet denne roman, som garanterer læseren en fangende samt tankevækkende fortælling om personlig udvikling.

I lydbogen hører man en fortælling om unge og børn, som har oplevet neglet, og de har fra en tidlig alder dannet nogle mekanismer som de benytter for at overleve. Mange af dem går sultne i seng, nogle får endda ingen søvn i dagevis, og de stoler ikke på nogen individer og slet ikke deres forældre.

I værket hører man fra ti voksne, som havde denne form for barndom, men de brød med dette mønster. De giver deres bud på hvilke mekanismer samt strategier de benyttede til deres fordel.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 45 minutter

Underdanmarks jægersoldater: Handling

Underdanmarks jægersoldater er en roman, som formår at tage læseren med på en opmuntrende dog seriøs rejse. Ved at læse Underdanmarks jægersoldater er læseren garanteret en personlig udvikling, grundet de skønne positive historier, som man med fordel kan høre i Underdanmarks jægersoldater lydbog gratis.

I Underdanmarks jægersoldater introduceres man til Danmarks jægersoldater. Disse jægersoldater er dog unge mennesker, som uheldigvis har oplevet traumer eller neglet i deres liv.

I Underdanmarks jægersoldater lydbog hører man, at de unge allerede i en tidlig alder danner en mekanisme, som skal hjælpe dem med at cope med deres omsorgsløse livssituation. De går eksempelvis sulte i seng i dagevis, nogle får ingen søvn i ugevis, og de har ingen at snakke med. De stoler nemlig ikke på nogen, ikke engang deres egne forældre. Hvis man vil høre mere om deres liv, kan man lytte til Underdanmarks jægersoldater lydbog gratis.

Ved at lytte til Underdanmarks jægersoldater lydbog får læseren et indblik i de karaktertræk, som de unge udsatte har til fælles. Disse karaktertræk kan man lære noget af, så man hurtigere kan finde disse mønstre og bryde dem eller hjælpe andre udsatte børn.

I Underdanmarks jægersoldater lydbog hører man nemlig fortællinger fra ti voksne, som selv har været i denne uheldige livssituation. De har brudt mønstret, og de er nu chefer, forfattere, borgmestre, politikere og professorer. De giver deres bud på hvordan de overherskede de vanskelige vilkår de voksede op under, og hvilke mekanismer og strategier de benyttede. Her nævner de hvad der hjalp dem ud af dette miljø, og hvad der gjorde en forskel for dem.

Om forfatteren: Mikael R. Lindholm, Lisbeth Zornig Andersen & Lotus Maria Turéll

Mikael R. Lindholm er en dansk journalist og forfatter, som har været en del af diverse reportager. Desuden er han til daglig chefredaktør. Forfatteren har i sin karriere fokuseret på det økonomiske aspekt af udviklingen samt væksten i samfundet.

Lisbeth Zornig Andersen er en dansk økonom samt forfatter. Hun er kendt for sine dokumentarfilm samt bøger. Hun har også været tidligere formand for Børnerådet.

Lotus Turéll er en dansk reporter samt forfatter, og hun er datteren til en kendt dansk forfatter samt en vellidt skuespiller. Hun har desuden en uddannelse inden for medievidenskab. Forfatteren er for mange kendt for at have skrevet værker omkring børn og forældres forhold.