Lydbøger » Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sofie Riis Endahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen er skrevet af den unge danske forfatter Sofie Riis Endahl, og Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen er en chatroman.

I Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen lydbog hører man om Le croissant squad. Denne gruppe af venner indeholder fem forskellige individer, der hvert år mødes i Sydfrankrig for at have en god stund i to ugers tid. De har alle deres egne bekymringer, og i denne chatroman kommer man ikke kun nærmere på disse unge individer, men også virkelige ungdomsproblemer omhandles.

Informationer:

Oplæser: Thit Aaberg, Wesam Alkhalili, Kajsa Eva Dirchsen, Andrea Grønlund Mogensen, Téo Lepetit & Sebastian Sørensen
Sprog: Dansk
Kategori: Roman
Længde: 2 timer og 56 minutter

Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen: Handling

Den unge danske forfatter ved navnet Sofie Riis Endahl har i 2020 udgivet romanen Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen. Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen er en chatroman, der følger fem unge individers liv.

De fem unge mennesker lever hvert for sig og har hver deres karakteristiske personlighed, men alligevel er der nogle ting der forbinder dem med hinanden. Man kan med fordel høre mere om de unge mennesker ved at lytte til Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen lydbog gratis.

Man erfarer i Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen lydbog, at deres online venskab samt deres to ugers ferie hvert år, formår at holde denne gruppe, eller rettere sagt squad, af venner sammen. Lyt til Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen lydbog gratis, for at høre mere om de problematikker samt bekymringer, som de hver især gennemlever.

I Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen lydbog hører man, at Le croissant squad tager til Sydfrankrig to uger hvert år, og resten af deres kommunikation foregår gennem gruppechatten.

I provinsen bor Provinsprinsessen Rachel, og hun frygter at hun forbliver fanget her. Malene er en økofreak der søger lykken hos skuespillerskolen, som afviser hendes ansøgninger gang på gang. Holtekid Freja går gennem en svær tid, da hendes barndom i plejefamilie har sat nogle ar i sjælen.

Den kløgtige Kåre føler et stort pres fra alle, som forventer gode karakter der kan bringe ham mod København fra solskinsøen. Et år er gået med efterskole, og Piil vender tilbage til det uforandrede Grønland, men han er selv meget forandret på blot et år. Piil har nu en kæreste, og familien ved ikke at det er en dreng.

Om forfatteren: Sofie Riis Endahl

Sofie Riis Endahl er født i Danmark i år 2000. Sofie Riis Endahl er en ung dansk forfatter, der i en tidlig alder allerede har opnået stor ros fra både læsere samt anmeldere. Forfatteren har skrevet adskillige romaner, som forholder sig til unges liv samt problemer, blandt andet i gymnasiemiljøet samt efter denne tid. For sine værker har forfatteren modtaget både fire og fem stjerner fra Jyllands-Posten samt Politiken.

Forfatteren debuterede i 2017 med sin første roman, der har titlen Sindstequila, da hun var 17 år. Allerede året efter var hun klar med sin nye udgivelse, og herfra stoppede hun skam ikke.