Lydbøger » Undtagelsen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Undtagelsen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Christian Jungersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Undtagelsen må siges at være den roman, som for alvor satte Christian Jungersen fast på den danske forfatterscene. Undtagelsen har været fast inventar i den danske litteratur lige siden, og flere og flere danskere er blevet forbløffet og forbavset over den fænomenale historie, som Jungersen har skabt.

Undtagelsen er historien om de to veninder Iben og Malene og de prøvelser, som de bliver udsat for på deres arbejdsplads. Det er prøvelser, som med tiden også begynder at påvirke deres privatliv, og som historien skrider frem i Undtagelse, får Jungersen bevist, hvorfor han vandt De Gyldne Laurbær i 2004 med denne bog.

Informationer:

Oplæser: Ellen Dahl Bang
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 20 timer og 6 minutter

Undtagelsen: Handling

Undtagelsen lydbog er historien om de to veninder Iben og Malene. Til daglig arbejder de på Dansk Center for Information og Folkedrab. Det lyder ikke just til at være det mest positive arbejde at have, men ikke desto mindre føler de to veninder, at de gør en forskel med deres arbejde. Indtil den dag hvor de begynder at modtage dødstrusler i Undtagelsen lydbog gratis.

Da først dødstruslerne begynder at melde deres ankomst, går det op for Iben og Malene, at det ikke kun er papirarbejde, de sidder med på kontoret. Hvad der for dem er arbejde, er for mange andre et spørgsmål om liv og død, hvilket Iben og Malene nu også får at føle. Kan det være en farlig krigsforbryder, som har tilføjet dem begge til sin hitliste? Spørgsmålene er mange, men veninderne har ingen svar. Der er heller ikke rigtig nogen hjælp at hente med at finde ud af, hvor dødstruslerne rent faktisk kommer fra i Undtagelsen lydbog.

I det Iben og Malene begynder at forsøge at finde ud af, hvor truslerne kommer fra, og hvor meget de skal passe på, går det op for dem, at deres arbejdsplads ikke er, hvad de havde troet. De troede, at de havde tætte og venlige kolleger, men med dødstrusler i indbakken, er det pludselig en helt anden sag. Iben og Malene begynder at indse, at deres kolleger ikke er helt, som de har udgivet sig for at være.

Undtagelsen lydbog gratis er et anderledes psykologisk mesterværk, der for alvor får læseren til at stoppe op og tænke over tingene. Der er skruet op for ondskab og mobning af den værste slags på arbejdspladsen i Undtagelsen lydbog, som er en bog, der absolut skal læses for at opleves.

Om forfatteren: Christian Jungersen

Christian Jungersen er den slags forfatter, som forstår at bruge sin tid fornuftigt til at skrive romaner, som vælter alle sine læsere omkuld. Han gjorde det første gang med Undtagelsen, som sidenhen er gået hen og er blevet fast inventar, når der bliver omdiskuteret den danske litteratur. Hvilket ikke siger så lidt taget i betragtning, at Undtagelsen først udkom i 2004. Her modtog Jungersen også den fornemme pris, De Gyldne Laurbær, for netop Undtagelsen.

Siden 2004 har Jungersen kun skrevet tre yderligere bøger. Den seneste, Du kan alt, udkom i 2021 lige op til Bogforum, hvor Jungersen også holdte åbningstalen for alle bogglade besøgende.