Lydbøger » Uropatruljen – Politiets hårde halse

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Uropatruljen - Politiets hårde halse Lydbog

4.3/5

Forfatter: Frederik Strand

lydbog og e-bog

Introduktion

Uropatruljen – Politiets hårde halse dykker ned i en patrulje i det danske politi, der har eksisteret i mere end 30 år. Faktisk har denne afdeling udviklet sig til at være en meget berømt og berygtet afdeling, som blev udsendt til at få styr på store problemer i gadebilledet.

Med dette værk, der er skrevet af Frederik Strand, får vi et unikt billede end i denne afdeling af det danske politi. Dette sker ved, at en række tidligere urobetjente har åbnet deres personlige arkiver for forfatteren. Resultatet er denne unikke fortælling, som du kan give dig i kast med som bog eller lydbog, hvis du foretrækker dette.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 14 timer og 39 minutter

Uropatruljen - Politiets hårde halse: Handling

Det er Frederik Strand, der står bag Uropatruljen – Politiets hårde halse, men hvis du er mere til lydbøger, så kan du lytte til Uropatruljen – Politiets hårde halse lydbog gratis, der på dansk er oplæst Morten Rønnelund. Det fortælles i Uropatruljen – Politiets hårde halse lydbog, at denne patrulje i løbet af tre årtier var dansk politis mest omtalte afdeling.

Uropatruljen – Politiets hårde halse lydbog fortæller, at dette var den afdeling, der blev sat ind, når der var store problemer i gadebilledet. Dette gælder uanset, om dette så var mod mange forskellige former for uro i København. Derfor kan man i Uropatruljen – Politiets hårde halse høre om nogle af de mest dramatiske årtier i den moderne danmarkshistorie.

Undervejs i fortællingen er der interviews med nogle af de tidligere ansatte urobetjente, der i Uropatruljen – Politiets hårde halse fortæller åbent om det arbejde, som disse tidligere urobetjente udførte. Disse tidligere politibetjente har gjort deres egne dokumenter og beretninger tilgængelige, og derfor får man et unikt blik ind i denne verden.

Lyt til Uropatruljen – Politiets hårde halse lydbog gratis og få del i fortællinger om vold, trusler og politiarbejde, som til tider går helt til kanten. Faktisk er der flere, der vil mene, at det til tider er gået over grænsen. Lyt til Uropatruljen – Politiets hårde halse lydbog og hør om alt fra menneskelighed og sociale engagementer og videre til en voldelig del af samfundet, der er fyldt med narkomaner og andre udstødte mennesker i samfundet.

Giv dig i kast med Uropatruljen – Politiets hårde halse og få et unikt indblik i en verden, der er fjern for mange. På godt og ondt kan du høre om arbejdsopgaver, konflikthåndtering og alt det, der har været med til at præge Uropatruljen – Politiets hårde halse.

Om forfatteren: Frederik Strand

Den danske forfatter Frederik Strand står bag Uropatruljen – Politiets hårde hals, mens Uropatruljen – Politiets hårde halse lydbog er oplæst af Morten Rønnelund. Frederik Strand er uddannet med en kandidatgrad i filosofi og historie. Senere blev han optaget på en ph.d. i politihistorie. Udover sit forfatterskab er Frederik Strand i dag leder af Politimuseet, der er beliggende i København.

Forfatterskabet hos Frederik Strand tæller en række bøger. Udover det tidligere nævnte værk har denne forfatter også skrevet værker som Uopklaret og Efterforskningens anatomi. Efter et vellykket samarbejde med Ove Kryger er det også blevet en en udgivelse af en bog. Denne bog fik titlen ”Rejseholdets historie”, der omhandler den danske politienhed af samme navn.