Lydbøger » Ustyrligt blod

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ustyrligt blod Lydbog

4.6/5

Forfatter: Robert Galbraith

lydbog og e-bog

Introduktion

Fortsæt serien om Cormoran Strike med det femte bind, Ustyrligt blod, af Robert Galbraith. Galbraith er faktisk pseudonymet for forfatteren bag Harry Potter serien, J.K. Rowling. Strike befinder sig i historiens begyndelse i Cornwall, hvor han bliver antastet af en ung kvinde, hvis mor forsvandt næsten 40 år forinden.

Ustyrligt blod sætter Cormoran Strike på en uvant opgave, da han ikke er vant til at tage sig af så gamle sager og faktisk allerede har en masse sager på bordet. Dog viser historien i Ustyrligt blod hurtigt, at moderens forsvinden 40 år forinden har mange ubesvarede spørgsmål. Følg efterforskningen i Ustyrligt blod lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 30 timer og 14 minutter

Ustyrligt blod: Handling

Ustyrligt blod er den femte roman i serien om Cormoran Strike af Robert Galbraith, og den er lige så spændende som de tidligere. I Ustyrligt blod lydbog befinder vi os i første omgang i Cornwall. Her er privatdetektiven ved navn Cormoran Strike på et besøg. Pludselig bliver han mødt af en ung kvinde, som har brug for hjælp. Kvinden leder nemlig efter sin mor, der er forsvundet i 1974. Ustyrligt blod fortæller os, at omstændighederne omkring hendes forsvinden er mystiske, og derfor har kvinden nu brug for en privatdetektiv.

Cormoran Strike er dog ikke vant til at beskæftige sig med sager, der ligger så langt ind i fortiden. I Ustyrligt blod befinder vi os nemlig næsten 40 år senere end moderens forsvinden. Strikes interesse bliver dog alligevel vækket, og han finder sig hurtigt midt i sagen sammen med sin kollega Robin Ellacott.

Strike og Ellacott har dog allerede en lang række sager på skrivebordet, mens Ellacott også har en skilsmisse, der bliver trukket i langdrag. I løbet af Ustyrligt blod lydbog oplever vi også, at Robin udvikler følelser for Strike, der begynder at blive intensiveret undervejs.

Der er nok at tage sig til i Ustyrligt blod, når det kommer til sager på skrivebordet, og sagen om den forsvundne kvinde viser sig hurtigt at være en større hovedpine end forventet. Følg den dramatiske fortælling i Ustyrligt blod lydbog omkring en seriemorder, upålidelige vidner og tarotkort.

Lyt til Ustyrligt blod lydbog gratis og dyk ned i denne spændende fortælling. Følg og bliv en del af den dramatiske efterforskning om en kvindes forsvinden 40 år forinden.

Mediernes anmeldelser:

"Læseropslugende krimi med stort overskud, masser af atmosfære og imponerende overblik". 5 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Jævnt god og lige lovlig fortænkt krimi ". 3 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Robert Galbraith (J.K. Rowling)

Robert Galbraith er et pseudonym, der benyttes af Joanne Rowling, også kendt som J.K. Rowling. Rowling er for de fleste mennesker bedst kendt for Harry Potter serien, og der er derfor garanti for en eventyrlig fortælling. Her følger det godes kamp mod det onde i form af Harry Potter mod Voldemort.

Udover sit forfatterskab, har Rowling også optrådt som skuespiller i The Simpsons og som producer på diverse film og miniserier.

Rowling har modtaget et utal af priser, hvilket primært er for Harry Potter serien. Disse priser tæller blandt andet British Children’s Book of the Year i 1998 og Hans Christian Andersen Award i 2010. Som producer har hun modtaget en Tony Award.