Lydbøger » Utilstrækkelig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Utilstrækkelig Lydbog

4.6/5

Forfatter: Christian Hjortkjær

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til Utilstrækkelig lydbog gratis og få del i fortællingen om, hvordan vi ifølge forfatteren i Danmark er gået fra at have fokus på forbud fremfor påbud. Utilstrækkelig handler om de unge, men det er ikke en bog som de fleste andre. For Utilstrækkelig er nemlig ikke blot skrevet om de unge. I stedet er den skrevet til de unge og forsøger at forstå dem.

Giv dig i kast med Utilstrækkelig lydbog og hør om, hvordan det danske samfund har udviklet sig. Du vil i løbet af Utilstrækkelig lydbog få forfatterens bud på, hvorfor vores samfund har udviklet sig, som det har.

Informationer:

Oplæser: Egil Hvid-Olsen
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 2 timer og 13 minutter

Utilstrækkelig: Handling

I Utilstrækkelig er der fokus på, at vi i Danmark er gået fra et samfund, der var påvirket af forbud til nu at være underlagt en lang række påbud. Forfatteren bag Utilstrækkelig gør det klart, at vi er gået fra at have fokus på regler til nu at have fokus på idealer. Det har naturligvis betydning for os som mennesker, og måske særligt for de unge. Forfatteren forklarer dog også, at det ikke er sket, fordi de unge har gjort noget galt.

Utilstrækkelig er en bog, der ikke er skrevet om de unge. I stedet vil man opleve, at bogen er skrevet til de unge. Det er dog ikke kun unge mennesker, der kan have glæde af den. Utilstrækkelig lydbog kan nemlig også være til gavn for forældre, der ønsker bedre at kunne sætte sig i det unge menneskes sted. Dermed kan man måske få en bedre forståelse for, hvad et ungt menneske går i gennem.

I stedet skyldes det snarere, at de bare ikke har været i stand til at gøre nok. Lyt til Utilstrækkelig lydbog gratis og følg med i denne fortælling, der er skrevet til ære for de unge. Forfatteren til Utilstrækkelig fortæller, at den er skrevet til de pligtopfyldende unge, der ikke længere lever med skyld, men i stedet med skam og utilstrækkelighed.

Utilstrækkelig er dog også et værk, der er skrevet til de skoletrætte, der har fået nok af at slide med læringen og nu ikke længere har modet til at forbedre sig. Lyt til Utilstrækkelig lydbog gratis og giv dig i kast med denne tankevækkende fortælling.

Om forfatteren: Christian Hjortkjær

Det er Christian Hjortkjær, der står bag værket Utilstrækkelig. Hjortkjær er uddannet højskolelærer på Silkeborg Højskole. Han modtog sin ph.d. i 2016 for sin ph.d.-afhandling ”Utilstrækkeligt enestående. En kierkegaardsk diagnose af diagnosesa”. Siden da har han arbejdet med unge mennesker. Det er ligeledes unge mennesker, der er hovedtemaet i dette værk.

Udover udgivelsen af det tidligere nævnte værk, står Christian Hjortkjær også bag udgivelsen af ”Selvrealiseret frelse. Da Johannes Sløk tog ordet i selvrealiseringens tidsalder”. Her bevæger forfatteren sig ud af det akademiske miljø og taler uhøjtideligt om frelse og viderebringer det til os i form af Johannes Sløks liv og søgen efter frelse.