Lydbøger » Uventet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Uventet Lydbog

4.3/5

Forfatter: Kelly Rimmer

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvis du er fan af serier som Sex & the City og Venner, kan du godt regne med, at den nye serie Start Up in the City falder i god smag hos dig. Uventet er den første selvstændige bog om unge vennepar, der prøver på at finde ud af livet i storbyen, mens de jagter kærligheden.

Uventet fortæller Abbys historie, og hun lever på overfladen det helt perfekte liv. Hun har opnået alt, hvad hun gerne ville på nuværende tidspunkt. Dog har Abby på intet tidspunkt tænkt over, hvordan hendes fremtid på lang sigt skal se ud i Uventet. Men efter et besøg hos lægen, bliver hun lidt nødt til det.

Informationer:

Oplæser: Christoffer Skov & Sara Line Møller Olsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 36 minutter

Uventet: Handling

Uventet lydbog fortæller historien om Abby Herbert. Abby lever sit drømmeliv i New York, og er faktisk ret stolt og tilfreds med den hverdag, hun efterhånden har fået sat sammen. Hun kan sætte flueben ved en drømmekarriere, som de fleste måske ikke havde regnet med fra Abbys side. Men livet som professionel gamer passer hende perfekt i Uventet lydbog gratis.

Hun bor i en smuk lejlighed, der ligger perfekt i storbyen, og hun har de skønneste venner, som hun ser dagligt. Og selvfølgelig er hun kæreste med den mest perfekte fyr, som hun kunne forestille sig, at skulle dele resten af sine dage med og få børn sammen med, når tiden altså er inde til det.

Men da Abby næste gang er til lægen, får hun en direkte og livsændrende besked. Hun har ikke råd til at vente med at få børn, hvis hun overhovedet vil have børn i Uventet lydbog. Faktisk informerer lægen hende om, at hendes babyplaner skulle være sat i gang for mange år siden, hvis hun har nogen forhåbning om, at det skal lykkedes i Uventet lydbog.

Pludselig må Abby genoverveje størstedelen af sit liv, og det gør det ikke nemmere, da en af hendes bedste venner, Marcus, straks springer ind på scenen. Han har i mange år ønsket sig en familie, men han har ikke lysten eller behovet for alle de komplikationer, et parforhold kan medføre i Uventet lydbog gratis. 

De laver en aftale om at holde romantikken på afstand, men vil prøve at blive gravide sammen. Men at sige, der ikke skal være følelser med i beregningen, er meget nemmere end rent faktisk at overholde det.

Om forfatteren: Kelly Rimmer

Kelly Rimmer har med Uventet begyndt en ny serie, hvor hver bog fortæller en selvstændig historie. Start up in the City er en serie om at være ung, at blive forelsket og forsøge at finde sig selv i en evig skiftende verden i New York. Rimmer har haft flere titler på bestsellerlister i USA, og hun har solgt mere end en million eksemplarer af sine romaner.

På verdensplan er hendes romaner blevet oversat til mere end 20 sprog, og du kan vælge at fortsætte med at læse i Start up in the City serien med Usagt, eller du kan prøve at læse Mig uden dig.