Lydbøger » Våbenbrødre

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Våbenbrødre Lydbog

4.9/5

Forfatter: John Flanagan

lydbog og e-bog

Introduktion

Våbenbrødre er skrevet af John Flanagan, og dette værk er det første bind i en ny serie inden for genren fantasy. Forfatteren er kendt for at have skrevet den ikoniske serie Skyggens lærling, og han formår at give læseren samme fangende samt interessante læseoplevelse.

Lyt til Våbenbrøde lydbog gratis.

En gruppe 16-årige drenge skal i de næste par måneder testes til deres yderste grænser, da de er i gang med at tage krigeruddannelsen. Her dyster flere flokke om diverse konkurrencer, og nogle bliver nødt til at tænke ud af boksen for at vinde. De ved dog ikke, at der er noget ondt i vente.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 18 minutter

Våbenbrødre: Handling

Den ikoniske forfatter John Flanagans roman Våbenbrødre er starten på en ny serie, som hører under genren fantasy. Romanen Våbenbrødre formår at skabe et univers, som man som læser ikke vil undslippe, og man kan med fordel lyttet til Våbenbrødre, som er det første bind af denne nye samt fantasifulde roman, i form af en lydbog. Man kan lytte til Våbenbrødre lydbog gratis.

I Våbenbrødre lydbog introduceres man til en gruppe af drenge, som alle er 16 år. Det erfares desuden i Våbenbrødre lydbog, at de alle har hvert deres unikke personlighed, men de har én ting til fælles. De skal nemlig alle i gang med en uddannelse, da de vil være fremtidige krigere.

I Våbenbrødre lydbog er læseren placeret i Skandia, som er placeret i nord. Her er gruppen af 16-årige i gang med deres krigeruddannelse. For at blive en kriger, skal de nemlig succesfuldt fuldføre forløbet. Her bliver de opdelt i mindre grupper, som kaldes våbenbrødreflokke. I våbenbrødreflokkene skal de gennem tre måneder testes til deres ydre grænser. De bliver undervist i både sejlads, kampteknik samt brugen af våben.

Man kan med fordel lytte til Våbenbrødre lydbog gratis, hvor man blandt andet hører at flokkene konkurrerer mod hinanden. En af disse flokke hedder Hejrerne, og flokken ledes af Hal Mikkelson. Denne flok består af de unikke drenge, som ingen af de andre flokke vil have med på deres egne hold. Det ingen ved er, at disse drenge er noget helt særligt.

Lederen Hal Mikkelson skal hjælpe sin flok med at vinde de mange konkurrencer, også selvom der skal benyttes nogle kontroversielle metoder. Det som ingen ved er, at der er nogle pirater udefra, som er til trussel for alle flokkene.

Om forfatteren: John Flanagan

I år 1944 er John Flanagan født, og han er en anmelderrost samt velkendt forfatter fra Australien. Forfatterens værker er udbredt til store dele af verden, og hans værker er faldet i god jord på den internationale litterære scene.

Denne forfatters forfatterskab består af romaner samt serier inden for genren fantasy. Mest af alt er han kendt for at have skrevet serien ved navnet Skyggens lærling.

Forfatteren har altid haft en interesse inden for litteratur, og siden han var et barn drømte han om at være forfatter. Denne passion kan man tydeligt lægge mærke til i hans værker, da han formår at skabe et utopisk og meget fangende univers, som giver læseren en unik læseoplevelse.