Lydbøger » Vægtløs

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vægtløs Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mette Bender & Alberte Clement Meldal

lydbog og e-bog

Introduktion

Vægtløs er en utrolig vigtig bog, der tager fat på det stigende problem, som rigtig mange kvinder har med deres krop. For i en mediefikseret verden, hvor der hele tiden bliver stillet skarpt på vores udseende, er det ikke overraskende, at rigtig mange kvinder er dybt optaget af, hvordan deres kroppe ser ud.

Med Vægtløs bliver der set nærmere på den problematik, der har formeret sig i løbet af mange år, og har gjort det til et problem at betragte sig selv som tyk. For med følelsen af at være tyk følger der hos rigtig mange også en følelse af at være forkert.

Informationer:

Oplæser: Alberte Clement Meldal
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 17 minutter

Vægtløs: Handling

Vægtløs lydbog gør det, som rigtig mange kvinder har lyst til at gøre, men som mediebilledet gør det utroligt svært at gøre. Det er et forsøg på at gøre op med de evige forskruede forestillinger, som stort set enhver kvinde har, når det gælder deres udseende. Vægtløs lydbog gratis ser nærmere på den konstante krig, som alle kvinder befinder sig i, hver gang de træder op på en vægt eller kigger i spejlet.

Det er den evige drøm om at vil være tynd, der forpester kvinders tankegang og får dem til at se ned på sig selv, hvis de ikke lever op til det fashionable ideal, som modeverden brander sig frem på. Og selv de modeller der lever i den verden, og bliver rost for deres smukke udseende, føler sig ikke tilstrækkelige. Det er Alberte Clement Meldal et levende bevis på, hvilket hun fortæller om i Vægtløs lydbog.

Som teenager var hun en anerkendt og smuk fotomodel, der blev betalt for at se godt ud på modescenen i de store byer som London, Paris og Milano. Langt de fleste betragtede hende for at være smuk og ikke mindst tynd. Men Alberte havde et helt andet billede af sig selv, hvilket hendes dagbog kan bevidne om i uddrag i Vægtløs lydbog gratis.

Det er mange år siden, at Alberte arbejdede som model, og i en alder af nu 45 år, har hun også fået en del ekstra kilo på kroppen. Selvbilledet er en af de ting, som hun aldrig bliver færdig med at arbejde med. Hvilket hun skriver om i Vægtløs lydbog, som også er hendes forsøg på at finde ud af, hvordan det er kommet til, at hele verden betragter det som en fejl at være tyk.

Om forfatteren: Mette Bender & Alberte Clement Meldal

Vægtløs er Alberte Clement Meldals første udgivelse, men den rammer på et område, som rigtig mange kvinder har brug for at læse om. For selv en kvinde som Alberte, der har været på et utal af magasinforsider for sit udseende alene, har kæmpet med et selvværd og selverkendelse af den krop, som hun nu engang befinder sig i.

Sammen med Mette Bender har de to skrevet Vægtløs, der ser nærmere på, hvordan verden begyndte at hade det at være tyk. De sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor den ideelle krop skal være tynd, og hvorfor vi skal føle os forkerte, bare fordi vi er en smule tyk.