Lydbøger » Vær dit eget lys

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vær dit eget lys Lydbog

4.1/5

Forfatter: Svend Trier

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvert et menneske har på et eller andet tidspunkt i deres liv spekuleret over, hvad meningen med livet er. Og hvert eneste menneske har fundet et forskelligt svar. Vær dit eget lys sætter fokus på det store spørgsmål, som vi hver især skal finde et svar på. Men Vær dit eget lys er også et forsøg på at finde det betydningsfulde svar fra en personlig synsvinkel.

Vær dit eget lys er en fortællende og hjælpsom bog for alle, der har modet på at begynde deres spirituelle opvågning, hvilket kræver intet mindre end stort mod.

I løbet af bogens syv forskellige temaer, kan læseren stifte bekendtskab med flere områder af det spirituelle liv.

Informationer:

Oplæser: Svend Trier
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 43 minutter

Vær dit eget lys: Handling

Vær dit eget lys lydbog er lige dele en selvhjælpsbog, som det er en personlig erindringsbog. Det er forfatter Svend Trier, der har brugt mange år på at gennemføre sin personlige og meget spirituelle rejse, som han nu har skrevet ned, så godt han kan. Hvilket kan være svært og overvældende, når man møder så mange personer, som Trier har gjort, og som han fortæller om på tværs af 108 refleksioner i Vær dit eget lys lydbog gratis.

De mange personer har været grunden til stor inspiration og har givet Trier ufatteligt mange erfaringer, der gør ham i stand til at fundere over meningen med livet. En af kernerne, som Trier til sidst når frem til er, at vi hver især skal finde frem til livets store formål. Vær dit eget lys lydbog handler om, at hver enkelt af os er i stand til at finde svarene i vores egne hjerter, når vi ser dybt i os selv. Men det er også en sandhed, som kan være svær at finde, og som skal graves frem igen og igen for at blive mindet om det, når hverdagens travlhed tager over i Vær dit eget lys lydbog gratis.

Svend Trier er ikke i tvivl om, hvor udfordrende det kan være at gennemgå den meget personlige og spirituelle opvågning, som gør dig i stand til at styre dit liv efter dit eget lys.

Vær dig eget lys lydbog gratis er delt ind i syv adskilte temaer, der alligevel hænger sammen i deres spirituelle tilgang. Du kan blandt andet læse om Meditation og selviagttagelse eller Spirituelle kvaliteter. Alle kapitler i Vær dit eget lys lydbog skal hjælpe dig frem til at finde din egen mening med livet.

Om forfatteren: Svend Trier

Vær dit eget lys er skrevet af Svend Trier, der siden 1971 har været uddannet meditationslærer. Det er en profession, som han stadig udøver til stor glæde for sine mange elever. Når han ikke mediterer, holder han også foredrag eller skriver på sine bøger. Foruden Vær dit eget lys har han også skrevet Meditation – En rejse tilbage til dig selv. 

Sidstnævnte skrev han først, men begge bøger supplerer hinanden flot med deres spirituelle og afslappede tilgang til livet. Vær dit eget lys beskæftiger sig med en række forskellige temaer, som alle kan kobles sammen med meditative filosofier, hvorfor de to bøger komplimenterer hinanden flot.