Lydbøger » Vagtposten

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vagtposten Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lee Child & Andrew Child

lydbog og e-bog

Introduktion

Endnu engang tages læseren med på et hæsblæsende og action-pakket eventyr med Jack Reacher i Vagtposten. Det virker til, at Reacher for en gangs skyld får sig en fredelig periode, uden den ene indgriben efter den anden fra hverken politiet eller militæret i Vagtposten. Men Jack Reacher er Jack Reacher, og han kan bare ikke holde sig fra balladen.

Da han bliver vidne til et baghold, vælger han at træde til og yde sin ekspertise og hjælp til den stakkels mand, som ellers ville være blevet et let offer. Det viser sig, at manden har en del hemmeligheder, som han kæmper en kamp for at holde lav profil omkring. Men det var indtil, Jack Reacher blev involveret i det hele i Vagtposten.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 26 minutter

Vagtposten: Handling

Vagtposten lydbog er den 25. bog med Jack Reacher, og man skulle tro, at han efterhånden snart har lært af sine fejl og sin fortid. For første gang i utrolig lang tid har Reacher al den tid han kunne ønske sig, og han har ingen steder, han skal være lige foreløbig. Han burde bare sætte sig og slappe af, som han sjældent har tid til. 

En dag i Vagtposten lydbog gratis befinder han sig i en lille by tæt på Pleasantville i Tennessee. Ved første indtryk er der ikke noget særligt behageligt eller imponerende ved denne by. Det er lige indtil, Reacher bliver vidne til et baghold, der er ved at udpege sig et offer. Reacher afvejer situationen og beslutter, at fire mand mod en intetanende mand ikke er korrekt opførsel. Han bliver hurtigt en del af beregningen til fordel for manden, der var tæt på at blive offer for et baghold i Vagtposten lydbog.

Rusty Rutherford er taknemmelig for Reachers hjælp, men vil meget hellere bare holde lav profil. Han er lige blevet fyret fra sit job som it-chef, efter et større cyberangreb komprimerede alt hans arbejde. Det cyberangreb resulterede i, at alt for mange oplysninger blev gjort tilgængelige. Hvorfor Rutherford mest af alt er interesseret i at bevare sin lave profil, for til sidst at kunne rense sit navn i hele sagen i Vagtposten lydbog gratis.

Reacher bliver hurtigt mistænksom og indser, at der må være mere til Rutherfords historie. Det kan ikke være tilfældigt, at Rutherford blev udvalgt af lige præcis den gruppe mænd for deres bagholdsangreb.

I Vagtposten lydbog sætter Reacher selv gang i en hæsblæsende og indviklet sag.

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child skrev sin første roman om Jack Reacher tilbage i 1995, kort efter han var blevet fyret fra sit faste job som tv-forfatter. Han spottede hurtigt et hul på markedet, og sådan fik han ideen til Jack Reacher, der har været en del af mediebilledet lige siden. Det var først to år senere, i 1997, at den første roman om Reacher udkom. Falske værdier blev starten på Jack Reachers indtog i den internationale krimiverden, og han har holdt ved lige siden.

Siden da er det blevet til 27 bøger i serien om Jack Reacher, og du skal derfor ikke være bange for at løbe tør for læsestof lige foreløbig. Vagtposten er nummer 25 ud af 27 historier om Jack Reacher.