Lydbøger » Vand til blomster

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vand til blomster Lydbog

4.4/5

Forfatter: Valérie Perrin

lydbog og e-bog

Introduktion

Vand til blomster er en mærkværdig bog, der formår at folde emner som liv og død sammen i en poetisk stemning, der ikke kan lade være med at berøre læseren.

Det er historien om en kvinde, der hver dag arbejder med døden, men alligevel lever sit liv fuldt ud. Vand til blomster er en livsbekræftende historie, der har taget utallige læsere med storm. Det er en historie, der er umådeligt rig på varme, og den sætter en masse tanker i gang hos læseren.

Vand til blomster er en slags upoleret perle, som kun bliver smukkere og smukkere for hver gang en side bliver vendt i bogen, og man sidder tilbage med en klump i halsen.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 34 minutter

Vand til blomster: Handling

Vand til blomster lydbog udfolder sig i en ganske lille by i Frankrig. I Bourgogne bor Violette Toussaint, en ældre kvinde, der lige er trådt ind i sit femte årti. I så mange år hun kan huske, har hun været nabo til den lokale kirkegård, og selvom andre ville find dette mærkværdigt, er det ganske fredeligt og livsbekræftende for Violette. 

Hver dag er en ny mulighed for Violette, og hendes optimistiske sjæl ser sjældent noget negativt i verden i Vand til blomster lydbog gratis. Det er en bedrift i sig selv, når hun også arbejder på kirkegården. Men Violettes liv er altid fyldt med liv til trods for hendes bopæl og arbejde. Der går næsten ikke en dag, hvor hun ikke får besøg i Vand til blomster lydbog.

Hvis det ikke er graveren, præsten eller kirketjenere, der kommer og besøger hende, er det ofte tilfældige fremmede, der finder vej til hendes dørtrin. Men alle er med til at sprede latter og livsglæde i Violettes hjem i Vand til blomster lydbog. En af de fremmede der en dag banker på Violettes dør, er Julian Sole.

Julian Sole har lige mistet sin mor, og har fået meget konkrete instruktioner om, hvad der skal ske med hendes kropslige rester. Moderens aske skal placeres ved gravstenen for en ukendt mand. Som Violette hjælper Julian, går det op for dem begge, at de har mere til fælles, end de lige var klar over.

Vand til blomster lydbog er blevet populær på rekordtid uden særligt meget arbejde fra hverken forlag eller forfatter. Vand til blomster er en af de bøger, som læseren simpelthen har forelsket sig i, og gjort det til deres pligt at sørge for, at andre gjorde det samme.

Om forfatteren: Valérie Perrin

Valerie Perrin blev faktisk udgivet første gang tilbage i 2015, men det er først for alvor, at hendes karriere fik fart på med udgivelsen af Vand til blomster. Født og opvokset i Frankrig har Perrin arbejdet som både manuskriptforfatter og fotograf, mens forfattersiden i hende har fundet vej til overfladen. Hendes debutroman vandt også flere priser, men opmærksomheden satte sig aldrig rigtig fast. Det ændrede sig, da hun udkom med Vand til blomster.

Vand til blomster udkom under coronakrisen, og der var ikke plads til store markedsføringseskapader. I stedet endte det med at blive læsernes direkte anmeldelser blandt folket, der fik bogen til at blive så populær, som den blev.