Lydbøger » Vandrelyst

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vandrelyst Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ritt Bjerregaard & Christine Antorini

lydbog og e-bog

Introduktion

Vandrelyst er bogen til den vandreglade naturentusiast. Her bliver der snakket løst og fast om de mange glæder, som vandreture kan give ethvert menneske. I løbet af Vandrelyst kommer læseren med på en kort rejse og vandretur, hvor der bliver snakket om oplevelse af den danske natur, når vandrestøvlerne er spændt godt fast.

Vandrelyst er en samarbejdsbog mellem Ritt Bjerregaard og Christine Antorini, der begge er blevet glade for at vandre, og nu vil dele den glæde med andre. Vandrelyst er derfor lige dele passionsfortællinger fra de to forfattere, som det er inspiration til andre, der mangler det sidste skub for at finde lysten til at vandre i den danske natur.

Informationer:

Oplæser: Ritt Bjerregaard & Christine Antorini
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 4 timer og 3 minutter

Vandrelyst: Handling

Vandrelyst lydbog er skrevet som en inspirationsbog af to entusiastiske vandrere. At vandre er for mange danskere blevet en beskæftigelse, der sætter dem i kontakt med naturen igen, men også med dem selv. For når naturen er dit eneste selskab, kommer du unægtelig til at finde roen i dig selv. Vandrelyst lydbog gratis er skrevet af Ritt Bjerregaard og Christine Antorini, som begge er blevet overraskende glade for at vandre i det fri. I løbet af Vandrelyst lydbog fortæller de om, hvilken gave det har været for hver enkelt vandretur, de har været på. At vandre er at komme i kontakt med den danske natur igen. Her handler det om at mærke efter og trække vejret helt ned i lungerne, og på den måde komme på afstand af hverdagens mange fortravlede opgaver. Når du er på vandretur, handler det om, at du skal indtage naturen og blive en del af naturen. 

Vandrelyst lydbog gratis fortæller om, hvordan det er at dufte til havet, når sveden pibler frem i nakken, og når myggene kredser om dig i de lange timer på vandreturene. Men den fortæller også om den frihed, som hver især opnår, når hovedet får lov til at komme ud i det fri og give slip på hverdagen.

I løbet af Vandrelyst lydbog gratis har de to kvindelige forfattere fundet andre at dele deres glæde med, og det har resulteret i gode snakke med naturen som baggrund. Læseren kan blandt andet møde og læse om forsvarsminister Trine Bramsens forhold til naturen, når hun vandrer. Eller høre mere om strikkedronning Marianne Isagers forhold til vandring og naturen, eller hvordan forfatteren Elsebeth Egholm kan finde inspiration overalt gennem vandring.

Om forfatteren: Ritt Bjerregaard & Christine Antorini

De fleste kender Ritt Bjerregaard fra politikkens verden, hvor hun har gjort sig en lang og betydelig karriere. Hun har før skrevet sine personlige erindringer, som er blevet delt i tre bind (Valgt, Udenfor og Ovenpå), som alle bør læses for at lære mere om en af Danmarks mest prominente politikere.

Christine Antorini har før skrevet et par andre bøger, som dog ikke er i nærheden af samme genre som Vandrelyst. Antorini har også bevæget sig kort i den politiske verden, og derigennem fandt hende og Bjerregaard sammen over glæde for vandring, hvilket resulterede i Vandrelyst. Hvis du har mod på at læse en af Antorinis bøger, kan du begynde med Fremtidens partier.