Lydbøger » Vaniljehuset

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vaniljehuset Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mich Vraa

lydbog og e-bog

Introduktion

Vaniljehuset er en roman, som fokuserer på slægtshistorien af Vaniljehusets skaber. Værket er skrevet af den danske forfatter samt journalist ved navnet Mich Vraa. Han er en prisvindende forfatter, og hans værker er velkendte på den internationale litterære scene.

Ved at lytte til Vaniljehuset lydbog gratis, hører man en fortælling om drengen fra det 19. århundrede som hed Dusinius. Han var søn af en skomager, og han havde med sine elleve søskende ikke det bedste liv. Han besluttede i en tidlig alder, at han ville ændre sit eget livs fremtid. Han grundlagde senere Vaniljehuset, som blev en førende handelsvirksomhed i landet.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 27 minutter

Vaniljehuset: Handling

Mich Vraas historiske roman ved titlen Vaniljehuset er en særdeles unik samt skøn fortælling, om nogle af de optegnelser man har gjort sig, vedrørende slægtshistorien fra 1800-tallet. Vaniljehuset er dog ikke blot en slægtshistorie, men det formår at give læseren en helt anderledes oplevelse, ved at man kommer omkring slægtsforskningen gennem en central person. Denne centrale person følger man gennem Vaniljehuset, og det er gennem vedkommende, at man hører de forskellige optegnelser.

Ved at lytte til Vaniljehuset lydbog hører man om nogle ambitioner, som også ender ud i svigt. Her hører man om det svære i livet, nemlig at have sat sig nogle ambitiøse mål samt drømme, som uheldigvis kan blive knust. Man kan med fordel lytte til Vaniljehuset lydbog gratis, hvis man vil høre mere om dette

I Vaniljehuset lydbog introduceres man til en lille dreng ved navnet Dusinius. Han lever i det 19. århundrede, og han er den yngste i en søskendeflok bestående af 12 børn. Han er desuden en søn af en skomager, som er placeret i Odense på Fyn. At være en skomagersøn er ikke det mest prestigefyldte liv som man kunne leve i denne tid, og Dusinius ved fra en tidlig alder af, at han ikke vil ende som sin fader.

Forholdende i barndomshjemmet fik ham nemlig til at indse, at han ville noget mere med livet. I Vaniljehuset lydbog erfarer man nemlig, at han sulter efter rigdom samt prestige. Allerede i en alder af otte begynder han derfor med at danne sin egen rigdom. Han bliver nemlig en sælger, og som en ung mand stiftede han en handelsvirksomhed. Handelsvirksomheden hedder Vaniljehuset, og dette blev et af landets førende virksomheder i sin tid.

Året er nu 1929, og Dusinius kigger nu tilbage til hvad han har opnået i livet.

Om forfatteren: Mich Vraa

Mich Vraa er en dansk forfatter samt journalist, der i Danmark er kendt for at have skabt den spændende samt prisvindende trilogi om Dansk Vestindien. Serien kaster lys over Danmark, fra dengang landet handlede med slavere samt sukkerproduktionen. Bøgerne er barske at læse, men omhandler nødvendig viden omkring Danmarks historie.

Fra slutningen af 1970’erne var han journalist, og det var først i 1982 at han debuterede som forfatter med romanen Papegøjejagt.

Forfatteren er en rost samt velkendt figur på den litterære scene, og han er bedst kendt for at have skrevet nogle prisvindende skønlitterære værker. Mange af forfatterens værker har historie samt slægtshistorie som emne.