Lydbøger » Varmluftsstrategi for begyndere

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Varmluftsstrategi for begyndere Lydbog

4.1/5

Forfatter: Per Helge Sørensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Tænker du nogensinde over, hvordan din arbejdsdag har udviklet sig, siden du begyndte på arbejdsmarkedet? Varmluftsstrategi for begyndere tager fat på den udvikling i arbejdsmiljøet, hvor din arbejdsgang kontinuerligt bliver forstyrret af det ene eller det andet møde, eller mange andre interne projekter, som i sidste ende tager din reelle arbejdstid fra dig.

Varmluftsstrategi for begyndere tager dig med bag scenen, og kigger nærmere på alverdens gode intentioner, som en arbejdsplads kan udtænke, men som i sidste ende kun ender med at være forstyrrende for det aktuelle arbejde, som du skal udføre. Hensigten med Varmluftsstrategi for begyndere er at få en forståelse for de mange forstyrrelser for at kunne skabe en mere sammenhængende arbejdsdag.

Informationer:

Oplæser: Per Helge Sørensen
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 6 timer og 5 minutter

Varmluftsstrategi for begyndere: Handling

I Varmluftsstrategi for begyndere lydbog bliver der taget fat på alle de meningsløse møder og mindre projekter på arbejdspladsen, der i sidste ende frarøver dig reel tid til at udføre dit arbejde. Langt de fleste på arbejdsmarkedet har haft en eller flere oplevelser med meningsløse projekter på arbejdet, som har til hensigt at skabe mere arbejdsglæde. Desværre ender mange af disse projekter med at skabe negative oplevelser for mange medarbejdere. 

Varmluftsstrategi for begyndere lydbog gratis tager også fat på, at mange arbejdspladser afholder møde og seminarer, som hverken har en konkret dagsorden eller indhold, som er mindeværdigt efterfølgende. Hvilket samlet set igen er med til at stjæle din reelle arbejdstid.

I Varmluftsstrategi for begyndere lydbog bliver det fremlagt, hvordan arbejdsmarkedet har udviklet sig i løbet af de seneste år. I løbet af senere år har mange af disse såkaldte varmluftsprojekter fået så meget plads i hverdagen, at mange medarbejdere ikke har tiden til at passe deres konkrete arbejdsopgaver. Hvornår og hvorfor er det endt sådan? Kan der slet ikke gøres noget, for at skære ned på forstyrrelserne, så der igen bliver plads til at passe sit arbejde?

Varmluftsstrategi for begyndere lydbog tager dig med bag scenen på din arbejdsdag i håb om at få en forståelse for, hvad der er den virkelige intention med de mange ofte meningsløse initiativer. Som forfatteren Per Helge fastslår i Varmluftsstrategi for begyndere lydbog gratis, handler det om at forstå intentionerne for at kunne komme til bunds i galskaben, som tager al din arbejdstid.

Om forfatteren: Per Helge Sørensen

Det er ikke første gang, at Per Helge Sørensen slår sit forfatternavn fast. Dog er det første gang, han skriver en konkret fagbog, som Varmluftsstrategi for begyndere. Tidligere har Per Helge Sørensen skrevet kriminalromanen Mailstorm og romanen Spin.

Varmluftsstrategi for begyndere er første gang Per Helge Sørensen tager fat på et emne, som arbejdsmarkedet, men det er ikke første bog, der behandler emnet om trivielle og meningsløse opgaver i arbejdshverdagen. Tidligere er der også skrevet bogen Pseudoarbejde, der også tager fat på emnet om, hvordan den danske arbejdsdag har udviklet sig i løbet af de sidste 50 år. Forudsigelserne lød positive, men realiteten vi står med i det 21. århundrede, er noget helt andet, hvilket Per Helge Sørensen også fremhæver i Varmluftsstrategi for begyndere.