Lydbøger » Ved højlys dag

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ved højlys dag Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jeffrey Archer

lydbog og e-bog

Introduktion

Jeffrey Archers roman Ved højlys dag er andet værk i serien om William Warwick. Denne serie formår at tage læseren med på en begivenhedsrig rejse, fyldt med krimi samt spænding.

Alt er godt i livet for William Warwick. Han er forlovet med kvinden han elsker som hedder Beth, og de er ved at planlægge deres kommende bryllup. Han er også live blevet forfremmet til titlen som politikommissær.

Første sag hans team får er i narkoenheden. De skal pågribe en indflydelsesrig narkobaron, men sagen er ikke så let som hvad de ellers havde forventet. Der venter dem nemlig en ubehagelig overraskelse.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 25 minutter

Ved højlys dag: Handling

Jeffrey Archers anmelderroste spændingsroman ved titlen Ved højlys dag, formår at bringe læseren dybere ned i et krimifyldt univers. Tag med på en vild og begivenhedsrig rejse, ved at læse Ved højlys dag. Ved højlys dag er det andet bind i serien om Warwick, og man kan med stor fordel lytte til Ved højlys dag lydbog gratis.

Ved at lytte til Ved højlys dag lydbog hører man igen til den yderst begavede William Warwick. I Ved højlys dag lydbog hører man, at William Warwick lige er blevet forfremmet. William går nu med titlen politikommissær.

Sammen med sit team af efterforskere tager William nu tilbage til Narkoenheden, hvor de nu skal arbejde med en unik sag. De har nemlig fået en sag, som skulle vise sig for at være meget svær i forhold til hvad de havde forventet. Lyt til Ved højlys dag lydbog gratis, hvis du vil høre mere om denne sag i Narkoenheden.

I Ved højlys dag lydbog hører man, at de har fået sagen om en berygtet narkobaron. Ahmed Rashedi befinder sig i den sydlige del af London, hvor han står for al narkohandlen, og han er en meget berygtet samt ambitiøs narkobaron, der ikke har nogen nåde. Williams team har nu til opgave at pågribe ham.

Samtidigt med at William har en del at tage sig af i sit professionelle liv, så har han også meget at se til angående Beth. Beth er hans forlovede, og de er ved at planlægge deres kommende bryllup. Det de dog ikke ved er, at der er noget i vente, som de ikke havde set komme.

Om forfatteren: Jeffrey Archer

Født i England i begyndelsen af 1940’erne er Jeffrey Archer, og Jeffrey er en kendt forfatter samt politiker i Storbritannien. Forfatterens interessante samt fangende værker har formået at give ham stor ros på den internationale litterære scene, da både læsere samt anmeldere holder af hans helt unikke spændingsromaner.

At hans værker er populære på den internationale litterære scene ses blandt andet ved at han har fået solgt for mere end 200 millioner af eksemplarer af hans romaner i adskillige lande.

Jeffrey Archer har også en karriere inden for politik, hvor han er en notorisk britisk politiker. Han var en folkevalgt politiker, der stillede op i Underhuset for et ellers konservativt folkeparti. Karrieren som politiker stoppede brat, da han kom ud for en meget omtalt skandale, hvor han besluttede sig for at han ikke ville genvælges.