Lydbøger » Veganeren

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Veganeren Lydbog

4.6/5

Forfatter: Inger Gammelgaard Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

På Store Torv i Aarhus findes to aktivister smurt ind i blod liggende på de hårde sten. Der er ofte demonstrationer i Aarhus, men i dag er der noget helt andet. De to er nemlig ikke smurt ind i kunstigt blod, og de lader ikke som om, at de er livløse for at sende et budskab. Det fortælles i Veganeren lydbog, at de to er blevet myrdet, og en tredje er på vej på hospitalet.

Rolando Benito sættes på sagen i Veganeren, og han er forundret om, hvordan nogen har formået at slå to aktivister ihjel ved højlys dag. Inden længe trækker sagen i Veganeren spor til en aktivistisk gruppe ved navn We Protect Animals. Dette bliver til den kamp på liv og død, som man kan følge i Veganeren lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 13 minutter

Veganeren: Handling

Veganeren er det fjortende bind i den populære krimiserie om efterforskerne Rolando Benito and journalisten ved navn Anne Larsen. Denne serie er skrevet af Inger Gammelgaard Madsen, mens Veganeren lydbog er oplæst af Githa Lehrmann. Veganeren indledes en eftermiddag på Store Torv i Aarhus. Her findes to næsten nøgne aktivister fra en organisation ved navn We Protect Animals og har smurt sig ind i blod.

Dette syn er på overfladen ikke så mærkeligt, for der er jævnligt protester for bedre vilkår for dyr. Denne eftermiddag på Store Torv markerer dog noget helt andet, for de to aktivister spiller ikke døde. Det fortælles i Veganeren lydbog, at det heller ikke er kunstigt blod, som de er smurt ind i. Faktisk var der også en tredje aktivist, der nu er på vej mod hospitalet i en rygende fart.

Det er Rolando Benito, der bliver sat på sagen i Veganeren. Det første spørgsmål, der opstår hos Benito er, hvordan det er lykkedes nogen at dræbe aktivisterne ved højlys dag i Smiley By. Lyt til Veganeren lydbog gratis og følg med i den dramatiske efterforskning. Inden længe finder Rolando Benito sig midt i en sag, hvor hans eget liv kommer på spil.

Et andet sted i byen sidder Anne Larsen, der arbejder som undercoverjournalist. Hun har fået til opgave at infiltrere We Protect Animals. Det fortælles i Veganeren lydbog, at Anne Larsen var til stede den skæbnesvangre dag på Store Torv. Inden længe gør Anne Larsen en opdagelse, der får hende midt ind i et spil på liv og død.

Følg Veganeren og få del i den dramatiske efterforskning om mordet på de unge aktivister.

Om forfatteren: Inger Gammelgaard Madsen

Inger Gammelgaard Madsen, der står bag Veganeren, er oprindeligt uddannet grafisk designer. Hendes uddannelse inden for grafisk design er dog ikke gået til spilde, for i dag står hun selv for covers og eventuelle illustrationer af sine værker. Hun har selv stiftet Forlaget Farfalla i 2010, og det er også på dette forlag, at bøgerne udgives.

Madsen er bedst kendt for sin populære krimiserie, hvor vi følger efterforskeren Rolando Benito og journalist Anne Larsen. Det er også som en del af denne serie, at vi finder Veganeren. Madsen beskriver selv, at hun som barn havde masser af tid til at lade fantasien løbe, og det er der kommet mange gode historier ud af.