Lydbøger » Vejen til Jerusalem

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vejen til Jerusalem Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Historiske spændingsromaner kan være alt lige fra medrivende til informerende, og Vejen til Jerusalem er den perfekte kombination af begge dele. Det er en episk fortælling om europæisk historie flettet ind i et passioneret religiøst scenarie. Det er historien om Arn, hvoraf serien har samme navn, der vokser op i klostre i Sverige og Danmark, men hvis liv ikke er skæbnebestemt til et liv som klosterbroder. 

Vejen til Jerusalem lydbog er en fortælling, som har Shakespeare-aner med emner som forræderi, troskab, blod og ikke mindst kærlighed. Alt sammen sat i et historisk perspektiv i det nordiske Europa. Det er et indblik i en hellig krig set fra øjne, som ikke betragter religion som det ypperste.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 14 timer og 32 minutter

Vejen til Jerusalem: Handling

Vejen til Jerusalem er historien om den unge Arn Magnusson, som fødes ind til et liv i klosteret. Dog ser munkene ikke livet som noget for Arn, og han bliver udlært i kunsten med en bue og pil. Han bliver oplært af en tidligere tempelridder, og allerede her kan læseren forudse, at Arn er sat på vejen til storslåede begivenheder. 

Vejen til Jerusalem lydbog er en fortælling om at finde sig selv i en verden, som er på vej ind i et religiøst og kulturelt oprør. Det er en historie om en kærlighed, som Arn må ofre for at beskytte sit land. Arn bliver hvirvlet ind i magtkampe og før han får set sig om, er han dømt til tyve års tjeneste som tempelridder. 

Vejen til Jerusalem lydbog gratis er den første og medrivende fortælling om Arn, der giver et vellykket indblik i middelalderen. Det er en fortælling om et land i oprør, som står på kanten af en religiøs kamp. Men hele affæren opleves og fortælles med Arns mindre religiøse øjne, og dermed præges læseren ikke i samme grad. 

Vejen til Jerusalem lydbog fortæller den episke historie om tempelridderne, som blev en uvillig del i en kamp om magt, passion og ære. Med denne første og skæbnesvangre historie er der lagt op til middelaldereventyr, der ikke er set mage til længe. Uanset om det er første eller syvende gang du læser Vejen til Jerusalem lydbog gratis, så får du en medrivende historie med rødder i Europas historie, som uden tvivl vil sætte sig fast i din hukommelse.

Om forfatteren: Jan Guillou

Jan Guillou er kendt for sin Arn-trilogi, som udkom første gang i 1998 og siden har fået enorme mængder popularitet, ikke mindst da historien senere blev filmatiseret. Hjemme i Sverige, hvor Guillou er fra, er han en kendt forfatter, som har skrevet dusinvis af bøger. Han er mest kendt for sine spionromaner med Carl Hamilton, stærkt efterfulgt af Arn-trilogien. 

Han blev udgivet for første gang i 1980’erne, og siden har han næsten udgivet en bog årligt. Seneste udgivelse er konklusionen på serien Det store århundrede, som endte på hele 10 bøger. For mange vil det dog stadig være Vejen til Jerusalem, som var deres første møde med Jan Guillou.