Lydbøger » Vejen til økonomisk frihed

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vejen til økonomisk frihed Lydbog

3.8/5

Forfatter: Frederik Strange

lydbog og e-bog

Introduktion

Drømmer vi ikke alle om en vis grad for økonomisk frihed i vores liv? Det er der med garanti mange, der gør uden at vide, hvordan de skal opnå det. Vejen til økonomisk frihed er bogen, der hjælper dig på vej til et bedre overblik af din økonomi, og hvordan du kan få den til at vokse uden alt for meget arbejde.

Vejen til økonomisk frihed er ikke den tungeste fagbog, som det kræver ufatteligt lang tid at læse, fordi det hele er beskrevet i tungt fagsprog. Det er derimod skrevet forståeligt for alle og enhver, der har modet til at investere i sin økonomi. Vejen til økonomisk frihed er bogen til dig, der har behov for det sidste lille skub til at investere.

Informationer:

Oplæser: Jesper Platz & Frederik Strange
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 22 minutter

Vejen til økonomisk frihed: Handling

Vejen til økonomisk frihed lydbog er den selvhjælpsbog, som langt de fleste danskere har sukket længe efter. Efter flere års usikkerhed på det økonomiske marked, med trusler om børskrak og diverse andre nedgange, kan vi kun begynde at se fremad, og hvordan vi bedst muligt vælger at investere vores penge. Vejen til økonomisk frihed lydbog gratis er første skridt på vejen til, at du kan sikre din økonomi i mindre eller størere grad. 

Ønsker du blot at sørge for lidt luft i budgettet til en større sommerferie næste år? Eller skal du have organiseret dit samlet budget, fordi dine udgifter løber fra dig? Med Vejen til økonomisk frihed lydbog får du trin for trin råd og vejledning til, hvordan du selv kan komme i gang med at investere dine penge. Det hele er forklaret helt uformelt, og du skal ikke sidde og rynke på næsen over finansielle forvirringer, der kan gøre andre helt rundtosset. I stedet kan du se frem til, hvordan du får dine penge til at gøre hele arbejdet selv, mens du blot kan se frem til afkastet i sidste ende.

Vejen til økonomisk frihed lydbog gratis er delt ind i 5 trin, som hver for sig skal hjælpe dig med at lære, hvordan du bedst muligt investerer dine penge. De første trin handler om at danne overblikket over din nuværende situation, og hvordan du ønsker din fremtid skal se ud baseret på din nuværende økonomi. Derefter begynder Vejen til økonomisk frihed lydbog at se nærmere på, hvilken retning du bør gå med dine investeringsdrømme, og du får vejledning til at lægge en konkret plan.

Om forfatteren: Frederik Strange

Vejen til økonomisk frihed er skrevet af Frederik Stange, der til dagligt er delvis coach, rådgiver, investor og bestyrelsesmedlem. Han har flere års erfaring fra finanssektoren, hvilket han implementerer i Vejen til økonomisk frihed. I bogen retter han fokus mod nogle af de store spørgsmål, som langt de fleste danskere har, når det gælder penge. Stange har samlet 20 stærke finanshjerner på tværs af landet, og fået de bedste råd fra dem alle.

Med Vejen til økonomisk frihed får du derfor gode råd om alt lige fra pension, fast ejendom og generel økonomisk overblik. Du behøver ikke have alle delene i dit liv. Bogen kan også være for dig, der bare gerne vil blive bedre til at investere.