Lydbøger » Vejen til Warszawa

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Vejen til Warszawa Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lotte og Søren Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

De to søskende Lotte og Søren Hammer har skrevet Vejen til Warszawa, der beskæftiger sig med, hvad der sker i krig. Mere specifikt befinder vi os i årene 1939-45, hvor de to forfattere beskriver nemlig, at krig gør det svært at skelne mellem, hvem der er ven, og hvem der er fjende. Lyt til denne spændende fortælling og følg historien om den unge danske mand, Peter. Peter er bosat i det nordlige Tyskland.

Peter er helt alene i verden, og der går ikke længe, før han finder sin nye familie i form af Hitlerjugend. Dernæst sendes Peter videre til Warszawa, hvor han udstationeres i en jødisk ghetto. Lyt til denne spændende fortælling og følg Peters udvikling, for hvad sker der, når han står over for de mennesker, som han er blevet fortalt, at han skal hade?

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 40 minutter

Vejen til Warszawa: Handling

Vejen til Warszawa, der er skrevet af Lotte og Søren hammer, tager udgangspunkt i, at det i en krigstid kan være svært at skelne mellem, hvem der er ven, og hvem der er fjende. Dette sker i denne spændende historie, der udspiller sig fra 1939-45. Lyt til Vejen til Warszawa lydbog gratis og bliv introduceret til Peter, der er en dansker, som er bosat i den nordlige del af Tyskland.

Peter kommer fra en fattig bondefamilie, men det er nu længe siden, at hans forældre afgik ved døden. Derfor er den Peter, som vi bliver introduceret til i Vejen til Warszawa, helt alene i verden.

Der går ikke længe i Vejen til Warszawa, før Peter bliver optaget i Hitlerjugend. Her bliver Peters opgave at hjælpe en række journalister, der arbejder i det nazistiske Tyskland og andre besatte lande. Lyt til Vejen til Warszawa lydbog og hør om, hvordan Peter senere kommer på junkerskole og bliver uddannet af SS.

Senere i Vejen til Warszawa bliver Peter udstationeret i en ghetto for jøder, der er beliggende i Warszawa. Senere i Vejen til Warszawa lydbog bliver vi introduceret til en ung, jødisk kvinde. Der er yderst ringe kår for jøder i denne del af verdenshistorien, og vi følger i Vejen til Warszawa lydbog den unge kvinde og hendes omgangskreds kamp for at få lov til at leve et liv samme vilkår som mennesker med andre religioner.

Giv dig i kast med Vejen til Warszawa lydbog gratis og følg det første bind i den spændende serie ”Venner og fjender”, der er skrevet af søskendeparret Lotte og Søren Hammer. De to forfattere har med den historiske spændingsroman Vejen til Warszawa skabt en lovende start på spændingsserien.

Om forfatteren: Lotte og Søren Hammer

De to søskende, Lotte Hammer og Søren Hammer, har til sammen skrevet 10 værker, hvor Vejen til Warszawa er en af dem. Fællestrækket for disse romaner er, at vi følger politimanden ved navn Konrad Simonsen, der er den gennemgående karakter. I skrivende stund har denne serie vist sig at være yderst populær og er blevet oversat til flere forskellige sprog.

Udover serien om Konrad Simonsen har de to forfattere også udgivet deres første selvstændige roman, der ikke er at finde inden for krimigenren, ved navn ”Rosa”. I 2020 udkom de to første bind i den nye historiske spændingsserie ved navn ”Venner og Fjender”.