Lydbøger » Vejrbidt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vejrbidt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Holt

lydbog og e-bog

Introduktion

Vejrbidt er skrevet af Anne Holt. Forfatteren er kendt for sine romaner inden for krimigenren. Vejrbidt er andet selvstændige værk i serien om Selma Falck, og spændingen tager for alvor fat i læseren, da Selma kommer ud for en række nervepirrende begivenheder.

Selma vågner op i et forladt hus, som hun ikke genkender. Selma lider nemlig af kortvarig forglemmelse. Selma ved heller ikke hvor hun befinder sig, og hvem der har bragt hende der.

Først tror hun det er et mareridt, men det er faktisk realiteten hun er vågnet op til. Hun er placeret i en skæbnesvanger situation, hvor konsekvenserne er sult og kulde, eller at brænde ihjel. Hukommelsen vender også langsomt tilbage. Hun husker at hun ikke er alene.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 24 minutter

Vejrbidt: Handling

Vejrbidt er en roman inden for genren krimi, og Vejrbidt er andet værk i serien om den legendariske advokat, der havde en meget spændende samt talentfuld tidligere karriere.

Ved at lytte til Vejrbidt lydbog gratis hører man nemlig, at hun er en professionel håndboldspiller. I Vejrbidt lydbog hører man også, at Selma tidligere havde et problem med ludomani. Men den professionelle håndboldspiller samt advokat var ikke længere ludoman. Hendes rejse kan man høre mere om i Vejrbidt lydbog gratis.

I Vejrbidt lydbog finder man Selma i en meget vanskelig samt dyster tilstand. Selma vågner nemlig op, og hun tror først hun er i et meget realistisk mareridt. Men hun er lyst vågen, og det her er ikke en drøm.

Hun er vågnet op til hvad der bedst kan beskrives som nogens værste mareridt. På et fjeld midt ude i intet er hun fanget, men huset hun er placeret i er i brand, og hun sidder indespærret samt nøgen i huset.

At Selma har mistet hukommelsen, og ikke ved hvordan hun er kommet frem til huset, eller hvor hun rent faktisk er, er ikke til nogen hjælp. Hun bliver dog hurtigt nødt til at finde frem til en løsning, alt imens hun prøver at komme i tanker om blot én ledetråd til hvor hun er.

Den sårede Selma formår at flygte fra det brændende hus, men nu venter der hende flere problemer. Der er ikke en eneste bygning eller person i nærheden. Desuden er en frygtelig storm rettet mod hendes destination. Mens temperaturen er ved at blive køligere og sulten tager overhånd, begynder hun så småt at få hukommelsen tilbage. Og her husker hun at hun ikke er alene.

Om forfatteren: Anne Holt

Anne Holt er født i slutningen af 1950’erne i Norge, og hun er en kendt profil i norsk politik samt litteratur. Anne Holt er nemlig en norsk politiker, men hun har også skrevet adskillige litterære værker, som er udkommet i flere lande og i mange forskellige sprog.

Forfatterens romaner er kendte for at tilhøre krimigenren, og hun har skabt en række dystre samt nervepirrende romaner. Forfatteren er kendt for sin serie om Hanne Wilhelmsen, men også for Selma Falck. Forfatteren har eksempelvis udgivet serieromanen om Selma Falck, der har titlen Vejrbidt. Man kan i dag lytte til den anmelderroste roman Vejrbidt lydbog.