Lydbøger » Vejrtrækning

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Vejrtrækning Lydbog

3.5/5

Forfatter: Marie Kronquist

lydbog og e-bog

Introduktion

Alle kan lære at meditere, og alle mennesker kan få gavn af det. Det er Marie Kronquists, forfatteren af Vejrtrækning, holdning til det. Hun vil gerne væk fra hele den der stereotypiske idé om, at meditation handler om sangskåle og lotusblomster, men hun ønsker i stedet at rette meditationen mod det moderne menneske. Hun vil altså afmystificere hele ideen om meditation, og her får hun hjælp af musikeren Marcus Linnet.

Hele lydbogen er fyldt med lette og jordnære guidede meditationer, som alle kan lære at gøre. Og det eneste man skal er at trække vejret. For at høre mere, kan du lytte til Vejrtrækning lydbog.

Informationer:

Oplæser: Marie Kronquist
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 1 time og 33 minutter

Vejrtrækning: Handling

Marie Kronquist har meget erfaring når det kommer til meditation og mindfulness, da hun i flere år har arbejdet som instruktør indenfor de 2 emner. Specielt igennem hendes arbejde hos diverse organisationer og virksomheder som f.eks. Kræftens Bekæmpelse, Politiet og Novo Nordisk, har hun oplevet hvordan meditationen er effektivt for medarbejderne. Meditationen er med til at modsvarer de konstante forandringsprocesser der foregår på en arbejdsplads, og hun har oplevet hvordan meditationen hjælper folk både personligt og professionelt.

Hun støder tit på den der stereotypiske fordom når hun er ude, hvor mange tænker at meditation er noget alternativt og spirituelt sludder, som overhovedet ikke kan fungere for et karrieremenneske, men det er langt fra sandheden. For at høre mere, kan du lytte til Vejrtrækning lydbog gratis.
Bogen er udstyret med simple guides, som specielt nybegyndere kan have stor gavn af, da det godt kan kræve lidt tilvænning med meditation. Det kan godt virke sådan lidt underligt og unaturligt de første par gange man prøver det, fordi man har den der stereotyp i baghovedet. Men hvis man holder sindet åbent, og giver det en chance, vil man hurtigt kunne mærke forbedringer.

Meditation kan også have en god effekt på folk som allerede føler de er deres bedste jeg, da meditation bare er vildt afslappende. Hvis man har haft en stresset dag, så kan meditation hjælpe, og få en ned i gear igen. Langt de fleste mennesker har gavn af meditation, hvis de blot giver det en fair chance, og går åbent ind til det. Og det er blandt andet det, at Marie Kronquist ønsker at opnå med Vejrtrækning, nemlig at alle slags mennesker kan gøre brug af meditation i det omfang som er det ideelt for den enkelte. For at høre mere om meditationens virkning, så kan du lytte til Vejrtrækning lydbog.

Om forfatteren: Marie Kronquist

Forfatteren som står bag Vejrtrækning, hedder Marie Kronquist, og hun er buddhistisk lærer. Hun har i 15 år arbejdet med meditation og mindfulness. Hun har en mastergrad i buddhistiske studier, og er elev af den anerkendte buddhistiske lærer Pema Chödrön. Hun har igennem hendes karriere vejledt tusindvis af mennesker, hvor blandt andet politikere og førende danske erhvervsfolk indgår.

Hun har derudover studeret psykologi og filosofi, hvilket giver hende nogle ekstremt gode fordele når det kommer til hendes vejledning og undervisning. Hun er en af de mest anerkendte skandinaviske buddhistiske lærere, da hun har virkelig meget erfaring med meditation og mindfulness.